Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2009 15 yıl Selam hos bir site . Hoş geldin sevgili "Su"... Yararlı ve aktif paylaşımlarınla foruma renk katman dilekleriyle...
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2009 15 yıl Hosbulduk canim Az önce gördüm burasını, emin değilim fakat icimden bir ses... evet evet düşündüğün diyor
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2009 15 yıl Yazar Sagolun Hosbulduk valla epey keyifli olacagina inaniyorum
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2009 15 yıl Yazar Az önce gördüm burasını, emin değilim fakat icimden bir ses... evet evet düşündüğün diyor evet evet icindeki ses dogru söylüyor
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2009 15 yıl ama bazen icimden gelen ses çok ince geliyor.. yanlış duyabiliyorum yani.. sonucta ... ben ne söyledim, sen ne anladın, diyor bana O yüzden, bir sorum var sana... beraber denizler de..... yüzdükmü ve beraber bir müzeyi ziyaret etik mi dur müze değil di, kilisey di...
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2009 15 yıl Yazar Müze anlaminda kiliseye beraber gitmis olabiliriz ama nerede ve hangisine denizlerde yüzmek dersen ben denize girmeyeli epey zaman gecti . tahminimce bir karisiklik oldu,ama yinede icinden gelen sese kulak ver bence zararli cikmazsin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.