Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Rica ederim.. Umarım fayda vermiştir...
Φ günışığı Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 keşke dışarda işim olmasa... keşke o gelse... keşke onunla konuşabilsem
Φ AÇA Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 keşke yola çıkabilsem de kurtulsam
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 şu anda sedat abimi düşünüyom... onu üzmüşüm belli
Φ dowjones Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Turizm sektöründen nefret ediyorum bir sürü aptal ingilizle uğraş bütün gün sevmiyorum onları bunu düşünüyorum
Φ günışığı Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 YENİ BİR GÜN....bu gün güzel olmalı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 insanların içlerinde kötülüğü nasıl barındırabildiklerini düşünüyorum, herhangi bir insanın canını nasıl acıtabiliyorlar, acıtırken ne düşünüyorlar? yeryüzünde yaşayan herhangi bir insanın sizi Allah'a şikayet edeceğini, ona yaptığınız kötülüğün hesabını verme zamanının da geleceğini düşünse insanlar, hala bu kadar kötü olabilirler miydi acaba? bugün de ne kadar ağır şeyler düşünüyorum ya... allaallaaaaaaa
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 insanların içlerinde kötülüğü nasıl barındırabildiklerini düşünüyorum, herhangi bir insanın canını nasıl acıtabiliyorlar, acıtırken ne düşünüyorlar? yeryüzünde yaşayan herhangi bir insanın sizi Allah'a şikayet edeceğini, ona yaptığınız kötülüğün hesabını verme zamanının da geleceğini düşünse insanlar, hala bu kadar kötü olabilirler miydi acaba? bugün de ne kadar ağır şeyler düşünüyorum ya... allaallaaaaaaa hem çevrım dışı olup hemde ıletı nasıl yazığını düşünüyorum
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Birini nasıl yolacagımı.. Acaba en iyi arkadaşının seni naısl kandırdıgını.. ?
Φ y/k Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Sigarayı bırakmıyacağımı bildiğim halde, hala sigarayı bıraksam mı diye düşünüyorum..
Φ hekate Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Canım acıyor. Babam Kanser ve durumu ağır ama ben sorumluluklarım olduğundan kendi evime gitmeliyim iş çıkışı. Acımı nasıl olurda yok ederim. Bunu düşünüyorum... hiç çok sevdiğiniz ama aynı zamanda çok ama çok üzdüğünüz birini kaybetme noktasına geldiniz mi hayatınızda nasıl diner bu acı bilen bana yardım etsin..... ya pardon. yazmamalıydım belki de....
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Canım acıyor. Babam Kanser ve durumu ağır ama ben sorumluluklarım olduğundan kendi evime gitmeliyim iş çıkışı. Acımı nasıl olurda yok ederim. Bunu düşünüyorum... hiç çok sevdiğiniz ama aynı zamanda çok ama çok üzdüğünüz birini kaybetme noktasına geldiniz mi hayatınızda nasıl diner bu acı bilen bana yardım etsin..... ya pardon. yazmamalıydım belki de.... bu duruma çok üzüldüm ama naparsınız hayat işte... sürprizlerle dolu, bu sürprizlere maalesef açık olmalıyız..babanıza Allah'tan şifa dilerim..tabikide bende sevdiklerimi kaybettim..hemde çok küçük yaşlarda ve gözümün önünde babaannemin vefat ettiğini gördüm.. o anı anlatmak istemiyorum hem çok korkunç hemde anlatınca içim acıyor..
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Canım acıyor. Babam Kanser ve durumu ağır ama ben sorumluluklarım olduğundan kendi evime gitmeliyim iş çıkışı. Acımı nasıl olurda yok ederim. Bunu düşünüyorum... hiç çok sevdiğiniz ama aynı zamanda çok ama çok üzdüğünüz birini kaybetme noktasına geldiniz mi hayatınızda nasıl diner bu acı bilen bana yardım etsin..... ya pardon. yazmamalıydım belki de.... güzel kardeşim, Allah sabırlar versin sanada babacığına da, ne diyeceğimi şaşırdım. Acil şifalar diliyorum. acını paylaşmanda önemli keşke elimizden birşey gelseydi.
Φ hekate Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 hepiniz sağolun bugün kendimi daha iyi hissediyorum Kaybedeceğini bilmek ve o anı ümitsizce beklemek çok acı... neyse işim, eşim, çocuklarım, arkadaşlarım ve sizler( Ki aranıza yeni katılsam da) Dayanma gücü veriyorsunuz... TEŞEKKÜRLER vE Gelelim şu anda ne düşündüğüme.... DİYETTEYİM ( yENİ BASLADIM. bUGÜN) aMA MANTI YEMEK İSTİYORUM . Kayseri mantısı hani şu bi kaşığa kırk tane sığanlardan. Sarımsaklı yoğurt ve tereyağı soslu accımmmm ben
Φ y/k Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Diyete bak hey maşallah.. Birde üstüne tatlı falan yersin sen:D Hala sigarayı bırakmıyacağımı bildiğim halde sigarayı bıraksam mı diye düşünüyorum
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 canım sıkılıyor ve kime bı şeytanlık yapıp işletsem dıye düşünüyorum
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 canım sıkılıyor ve kime bı şeytanlık yapıp işletsem dıye düşünüyorum aman aman sedelina apla bana yapma şeytanlığını...
Φ günışığı Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 artık hiçbişe düşünemediğimi düşünüyorum...
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Hala neden sustugunu.. susmakla bişey hallolmayacagını ve şu an da ne düşündüğünü düşünüyorum...
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Lukiç'in sözünü neden dinlemediğimi düşünüyorum. çok haklıymış.
Φ günışığı Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 neden herşey bu kadar zor ?
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 neden herşey bu kadar zor ? bilmem aşkım benim günışığım nerelerdeydin gısss???
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 neden herşey bu kadar zor ? Hayatım yaa
Φ y/k Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Sigarayı bırakmıyacağımı bildiğim halde, hala sigarayı bıraksam mı diye düşünüyorum.. Hala aynı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Ne yazsam buraya die düşünüom
Önerilen İletiler