Φ Leviathan Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 bi arkadaşımın bana söylediklerini düşünüyorum ve bunları nedenn düşündüğümü düşünüyorum(ne oldu da bu hale geldim ben yahu )
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 aman bunlarda kankim sabahın 3 ünde msne giriyolar sewgili için hea gündüzler çuvalamı girdii kankim nerde die düşünüyom canem uyuyordum ben...
Φ denizimu Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 kız bu saaatte yatılırmı ben sabah 9 da kalktım annem anlamasın die geç kalktımmı gece nettin ki dioo ee bende diemiyom bişe tabi hoşgeldin bidenmm
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 kız bu saaatte yatılırmı ben sabah 9 da kalktım annem anlamasın die geç kalktımmı gece nettin ki dioo ee bende diemiyom bişe tabi hoşgeldin bidenmm eferim sana ben 8 de kalktım canem..gece uyuyamadım ve bugün acayip yoruldum gözlerimden hala uyku akıyorrr...
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Bazılarının durumlarının çok komik oldugunu görüorum, acaba ne yapmaya çalışıolar die düşünüorum ve gülüorum ...
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Bazılarının durumlarının çok komik oldugunu görüorum, acaba ne yapmaya çalışıolar die düşünüorum ve gülüorum ... Vala sen düşünüyosan doğrudur nataliam
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Vala sen düşünüyosan doğrudur nataliam Tsk ederim hayatım Bi ara sana söylerim sen de gülersin
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Bi ara sana söylerim sen de gülersin
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Ne ? Ne ne ? Cıvıtıyoz mu ne !
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Ne ne ? Cıvıtıyoz mu ne ! Ne ne nee ? Bence de susalım
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Ne ne nee ? Bence de susalım Tamam sen sus ben de suscam Ne ne neee neeeeeeeee
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Tamam sen sus ben de suscam Ne ne neee neeeeeeeee Cılkını cıkardıgımızı düşünüorum, nasıl ?
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Cılkını cıkardıgımızı düşünüorum, nasıl ? Evet sana katılıyorum çok cıvıksın natalia ya
Φ dowjones Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 İdealist düşüncelere devam etmem gerekitğini yoksa yaşamın anlamı olmayacığı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 sanane ne düşündüğümden bea....
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 acaba ben çok mu kötüyüm diye düşünüyorum...
Φ figgaro Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 O nu düşünüyordum.. ruhunu şeytana sattığında yerkabuğu daha sıcaktı..
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 hayat herşeye rağmen devam ediyor .bu dünyada kimsenin kalbini kırmaya gerek olmadığını düşünüyorum
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 hayat herşeye rağmen devam ediyor .bu dünyada kimsenin kalbini kırmaya gerek olmadığını düşünüyorum Doru düşünüyorsun hiç kimsenin kalbini kırmamak lazım imzama bak!!!
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Doru düşünüyorsun hiç kimsenin kalbini kırmamak lazım imzama bak!!! evet imzanda yazmışsın .Önemli olan gerçekten böyle düşünebilmek .sözde değil hayatımızda gerçek anlamda uygulayabilmek.....diye düşünüyorum
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 sözde değil hayatımızda gerçek anlamda uygulayabilmek.....diye düşünüyorum Evet ama bazen çok zor oluyor . Sabır taşı diye bişey olmasa kolay
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Evet ama bazen çok zor oluyor . Sabır taşı diye bişey olmasa kolay evet haklısın ! zor ama biz zor olanı seçmeliyiz kolayı herkes yapıyor .insanı kırmak kolay ! zaten herkes böyle düşünse hayat daha kolay olur diye düşünüyorum .ama öyle olmuyor
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 ama öyle olmuyor olmaz da zaten çünkü herkes böyle düşünmüyor... Dünyayı biz mi kurtarcaz be garabel usta
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 olmaz da zaten çünkü herkes böyle düşünmüyor... Dünyayı biz mi kurtarcaz be garabel usta zaten herşeyi taktımı insan olmuyor .karşındaki kişiye göre davranacaksın. saygıyı hak ediyorsa saygı göstereceksin hak edene hak ettiğini vereceksin
Önerilen İletiler