Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 bana iansan çok iyi edersin öyle diyosun abla hımm peki hep bizmi hatalı oluyoruz evliliklerde sizin hiç hatanız kusurunuz olmuyomu siz sütten çıkmış ak kaşıkmısınız hıımmm söyle bakem abla
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Evli değilim Ama her an olabiler İlk adımı attık sayılır Ne!!!İlk adımı attınız mı ..neyse henüz geç diil ..şimdi havada asılı duran ikinci adımını geri at,sonra parmak uçlarında usul usul geri yap ve sıvış sonra bana dua ediceksin
Φ jeune Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Saçmalamak.. yok canım estağfurullah olsa olsa latife yapmıştır o evet topragım cok guzel latıfe yapar bıde benım kafamı kırar
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 öyle diyosun abla hımm peki hep bizmi hatalı oluyoruz evliliklerde sizin hiç hatanız kusurunuz olmuyomu siz sütten çıkmış ak kaşıkmısınız hıımmm söyle bakem abla dooru ben ak kaşığım da sütten çıkma konusunda yanlışsın bizim bir tek hatamız oluyo;EVLENMEK!!!
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Nasıl da bildiğinm toprağım Apla sakın sis benim ardımdan dua falan edecek olmayasanıs geri adım atınca cenaseme falan gelmeyesnis sakın
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 dooru ben ak kaşığım da sütten çıkma konusunda yanlışsın bizim bir tek hatamız oluyo;EVLENMEK!!! evlenmek için binbir çeşit oyunlar çeviriyosunuz sonrada evlenmek en büyük hatamız diyosunuz evlenmeyin ozaman zorlamı evlendirdiler seni ablacım zorlaysa haklısın sana sonuna kadar katılırım
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Apla sakın sis benim ardımdan dua falan edecek olmayasanıs geri adım atınca cenaseme falan gelmeyesnis sakın sus kız,ağzından yel alsın..o ne biçim lakırdı ööle?
Φ jeune Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 sus kız,ağzından yel alsın..o ne biçim lakırdı ööle? ben demıstım mıss be az kaldı topragım ıftara dayan
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Olabilme iht,mali çok yüksek diye düşünüyorum Ya benimsin ya kara toprağınsın derse nolcek Herkese ii akşamlar
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 evlenmek için binbir çeşit oyunlar çeviriyosunuz sonrada evlenmek en büyük hatamız diyosunuz evlenmeyin ozaman zorlamı evlendirdiler seni ablacım zorlaysa haklısın sana sonuna kadar katılırım hahahahahahahahah hiç güleceğim yoktu Koloni kardeş oyun ha...o oyuna ben geldim,ben! sırtımda bi silah yoktu Allah için..amma velakin toplum baskısı görünmez bir el olup boğazımı sıkıyordu ya çocuklar şakayla karışık konuşuyoruz da evliliğin en güzel tarafı ne biliyormusunuz? şimdi evde dört gözle beni bekliyor örneğin minnacık yavrum,bebeğim
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 hahahahahahahahah hiç güleceğim yoktu Koloni kardeş oyun ha...o oyuna ben geldim,ben! sırtımda bi silah yoktu Allah için..amma velakin toplum baskısı görünmez bir el olup boğazımı sıkıyordu ya çocuklar şakayla karışık konuşuyoruz da evliliğin en güzel tarafı ne biliyormusunuz? şimdi evde dört gözle beni bekliyor örneğin minnacık yavrum,bebeğim oy oy oy Allah bağışlasın ablacım kızmı erkekmi bebiş
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 ben demıstım mıss be az kaldı topragım ıftara dayan haklıymışsın Jön
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 oy oy oy Allah bağışlasın ablacım kızmı erkekmi bebiş Saolasın kardeşim darısı başınıza inşallah Yerinde durmaz,afacan ve cimcime bi kız
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Saolasın kardeşim darısı başınıza inşallah Yerinde durmaz,afacan ve cimcime bi kız ne güzel hemde kız ben kız çocuklarını daha çok severim hemen evlenmem lazım
Önerilen İletiler