Φ odessa Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 ii işte yaa evli evli geçinir gidersiniz kıssss ............ öle diyom sana anlasa ...... :)
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 hııııı efet bir dernek kuralım diyorum
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 hııııı efet bir dernek kuralım diyorum hayatı kaymış kadınlar derneği
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 hayatı kaymış kadınlar derneği hiç de bile erkeklerin gerçek yüzünü gören kadınlar derneği (egeygök-der )
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 hiç de bile erkeklerin gerçek yüzünü gören kadınlar derneği (egeygök-der ) erkeklerin gerçek yüzünü gören ve itaat eden kadınlar derneği
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 ablacım neden 2 ay önce burda değildin:her zaman dinlemeye hasırıs Kız yoksa yoksa...sende mi? vah vah vah canım benim pekde gençsin,niye yaptın ki bööle bişe?Bak 2 ay önce burda olaydım o izdivaç gerçekleşmezdi emin ol! Herneyse olmuşla ölmüşe çare olmaz bis önümüze bakalım.. Senden evlilik hususunda 6 yıl öndeyim.. Benim geçtiğim yerlerden geçiceksin sende..ama beni dinlersen kavşaklarda,yol ayrımlarında ve rampalarda stop etmiycek,yanlış yola sapmıyacak ve dahası bu yolculuktan zevk almayı öğreniceksin..zamanla..adım adım..vara vara
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 ona itaat etmek denmez siyah amca sizin yapmayı bir türlü beceremediğiniz saygı duymak denebilir ona tabe bu terime yabancı olduğunuz için
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Kız yoksa yoksa...sende mi? vah vah vah canım benim pekde gençsin,niye yaptın ki bööle bişe?Bak 2 ay önce burda olaydım o izdivaç gerçekleşmezdi emin ol! Herneyse olmuşla ölmüşe çare olmaz bis önümüze bakalım.. Senden evlilik hususunda 6 yıl öndeyim.. Benim geçtiğim yerlerden geçiceksin sende..ama beni dinlersen kavşaklarda,yol ayrımlarında ve rampalarda stop etmiycek,yanlış yola sapmıyacak ve dahası bu yolculuktan zevk almayı öğreniceksin..zamanla..adım adım..vara vara efet abla bende çok mu vahim durum neyse ablacım bundan sonraki fikirlerini saygıyla dinlerim
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 erkeklerin gerçek yüzünü gören ve itaat eden kadınlar derneği Sevgili erkek kardeşim Koloni erkeklerin gerçek yüzünü gören bi kadın aynı anda itaatten vazgeçer..bir kadının bir erkeğe köleliği anca ona duyduğu aşk nedeniyle mümkündür ki o da gerçek yüzünü görene kadardır Umarım yeterince bilgilendirici olabilmişimdir Ablanız
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 ''Siz neyden bahsediyorsunuz '' diye düşünüyorum
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 efet abla bende çok mu vahim durum neyse ablacım bundan sonraki fikirlerini saygıyla dinlerim dedim ya ablasının bitanesi.. olan olmuş bi kere,hayıflansak ne çare bundan sonra kulağın bende,gözün yolda olsun
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 ''Siz neyden bahsediyorsunuz '' diye düşünüyorum Neyden mi bahsediyoruz..hayatın çetin gerçeklerinden!Henüz Mine gibi bir hata yapmadan önce gözünü aç,yoksam ikinize birden aklı vermem icap edecek
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 ''Siz neyden bahsediyorsunuz '' diye düşünüyorum kankim durumun vehametini sana anlatsam mı anlatmasam mı diye düşünüyorum dedim ya ablasının bitanesi.. olan olmuş bi kere,hayıflansak ne çare bundan sonra kulağın bende,gözün yolda olsun gözüm niye yolda olsun ablacım
Φ jeune Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 kendı kendıne avatarım deıstı ben bu ıslemı 3 saat once yapmıstım durduk yere deıstı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 gözüm niye yolda olsun ablacım Oooooooo...dersler bi hayli çetin geçicek anlaşılan
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Neyden mi bahsediyoruz..hayatın çetin gerçeklerinden!Henüz Mine gibi bir hata yapmadan önce gözünü aç,yoksam ikinize birden aklı vermem icap edecek Abla geç kaldın sanırım kankim durumun vehametini sana anlatsam mı anlatmasam mı diye düşünüyorum gözüm niye yolda olsun ablacım İyi biras daha düşün o zaman Araba çarpmasın diye gösün yolda olsun kankim
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Abla geç kaldın sanırım Ne diyosun????Sen de mi????
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Ne demek sende mi canım kardeşim sen bu konunun başını kaçırdın anladığım kadarıyla.. evlilikten bahsediyoruz.. yani sende mi evlisin?
Φ jeune Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 canım kardeşim sen bu konunun başını kaçırdın anladığım kadarıyla.. evlilikten bahsediyoruz.. yani sende mi evlisin? kusura bakma mıss bee topragım oruc tutunca ıftar zamanına dogru bazen bole sacmalar
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Sevgili erkek kardeşim Koloni erkeklerin gerçek yüzünü gören bi kadın aynı anda itaatten vazgeçer..bir kadının bir erkeğe köleliği anca ona duyduğu aşk nedeniyle mümkündür ki o da gerçek yüzünü görene kadardır Umarım yeterince bilgilendirici olabilmişimdir Ablanız sana ianmak istemiyorum abla
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 canım kardeşim sen bu konunun başını kaçırdın anladığım kadarıyla.. evlilikten bahsediyoruz.. yani sende mi evlisin? Evli değilim Ama her an olabiler İlk adımı attık sayılır kusura bakma mıss bee topragım oruc tutunca ıftar zamanına dogru bazen bole sacmalar Sevsek sevsek konuşup benim sinirlerimi bosma toprağım
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 kusura bakma mıss bee topragım oruc tutunca ıftar zamanına dogru bazen bole sacmalar Saçmalamak.. yok canım estağfurullah olsa olsa latife yapmıştır o
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 sana ianmak istemiyorum abla bana iansan çok iyi edersin
Önerilen İletiler