Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Birinci resimdeki kapıyı bence kasitli öyle yapmışlar, değişik bir görünüm sağlamak için belki :) icerden acılmıyordur o kapı

Ama diğerleri gercekten şaka gibi :)

Gönderi tarihi:

ikinci resimden söz ediyorsun sanırım :) bak orada da birşey buldum

Ne kadar da düşüncelilermiş, beş basamak beş basamaktır.. az dinlenerek cıksınlar, öyle devam etsinler diye yapmışlar onu :)

Gönderi tarihi:

ikinci resim aynen dediğim gibi birce biggrin.gif

7-8-11 resimler mechule çıkıyor sanırım laugh.gif ya da antreman için yapılmıştır ,,sağlıklı yaşam biggrin.gif

12 resim hakkında yorum getireceğim

altta kaynana, üstte gelin oturuyor ve gelin merdivenlerden habersiz w00t.gif

iyi niyetli ve meraklı kaynana kontrol için o merdiveni kullanıyor w00t.gif

koptuğum an........ayakvur.gifyuvarlan.gif

Gönderi tarihi:

11 mechul cıkarmı hiç, kırk yılda bir çocukları düşünmüşler.. onu da görememişsin bak :)

hemen yanın da bisiklet var gördün değil mi... o merdivenleri çocuklar için yapmışlar, rahatlıkla kenarda oturup ayakabılarını bağlasınlar diye..

kimiside bir ayağını merdivene yukarıya koyup, daha kolay bağlasın öyle bisikletine binsinler diye..

Ama son eklemiş oldugun tren yoluna tüm cabama rağmen birşey bulamadım malesf :)

Gönderi tarihi:

evet evet cocukları düşünmüşler :)

oradan geçecek trene binmek istemezdim,

son tren güzergahı olabilir ..hayatın bittiği yer dikaktli bakınca gölgeden anlaşiliyor orası diğer tarafın kapısı

ecel treni sweatingbullets.gif finalin acıklı olmasını istemezdim shuriken.gif

Gönderi tarihi:

Banyo ve elektrik direği için yorumlarınızı

merakla bekliyorum

sevgili Birce ve Aries :):clover:

elektrik direği için birşey bulamadım, onu Aries e bırakıyorum :)

ama Banyo daha ilk baktığımda gözüme ilişmiş di, yerleri silerken daha kolay olsun diye hepsini yukarıya kaldırmışlar

sonucta hanımların boyları daha kısa oluyor, eşlerin den... yukarları da eşleri rahatlıkla tamamlayabilsinler,

bel ve boyun ağrısı çekmeden diye :) ne kadar da düşünceli insanlarımız varmış, haberimiz bile yok..

evet evet cocukları düşünmüşler :)

oradan geçecek trene binmek istemezdim,

son tren güzergahı olabilir ..hayatın bittiği yer dikaktli bakınca gölgeden anlaşiliyor orası diğer tarafın kapısı

ecel treni sweatingbullets.gif finalin acıklı olmasını istemezdim shuriken.gif

finali sen elektrik direğinde yapıver lütfen ama dikat et elektrik çarpmasın :)

Gönderi tarihi:

elektrik direğini şöyle düşündüm..

ileride oradan yol geçeceği için ve direğide kaldiramayacaklari için

tellere dokunmadan böyle çare bulmuşlar :)

şimdilik direği traşlamamışlar zamanla hava koşullarından tahtası kendi çürür diye

boşuna uğraşmanın ne alemi var değilmi..zaman kaybı insan gücü sweatingbullets.gif ve tasarruftan yararlanmak düşünülmüş..rolleyes.gif

akıllı insanlarımız neme lazım ...sorcerer.gif

imarın geçmesinde de zaman var..

clover.gif:)

Gönderi tarihi:

şimdilik direği traşlamamışlar zamanla hava koşullarından tahtası kendi çürür diye

evet ve çürüyene kadar da hayvan severlerimiz kuşlarimızı düşündükleri için, küçük küçük delikler acmışlar ara ara, içersin de yuvalarını kurabilsinler diye...

Ama şimdi gün ağırmadan ve kuşlar ötmeye başlamadan ben cıksam iyi olacak, iyi geceler :)

Gönderi tarihi:

şaka gibi gerçekten :)

fotoğrafları bi yana bırakalım, arkadaşlar siz sabaha kadar ne yaptınız yahu.. sabahlamışsınız forumda, tebrikler :)

Gönderi tarihi:

şaka gibi gerçekten smile.gif

fotoğrafları bi yana bırakalım, arkadaşlar siz sabaha kadar ne yaptınız yahu.. sabahlamışsınız forumda, tebrikler smile.gif

yorumla geçen bir geceydi gundem smile.gif

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.