Misafir birce Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 Birinci resimdeki kapıyı bence kasitli öyle yapmışlar, değişik bir görünüm sağlamak için belki icerden acılmıyordur o kapı Ama diğerleri gercekten şaka gibi Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 Birinci resimi öyle dekor olarak düşünülmüş olabilir birce merdivenler nereye çıkıyor bilen varmı ? Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 ikinci resimden söz ediyorsun sanırım bak orada da birşey buldum Ne kadar da düşüncelilermiş, beş basamak beş basamaktır.. az dinlenerek cıksınlar, öyle devam etsinler diye yapmışlar onu Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 ikinci resim aynen dediğim gibi birce 7-8-11 resimler mechule çıkıyor sanırım ya da antreman için yapılmıştır ,,sağlıklı yaşam 12 resim hakkında yorum getireceğim altta kaynana, üstte gelin oturuyor ve gelin merdivenlerden habersiz iyi niyetli ve meraklı kaynana kontrol için o merdiveni kullanıyor koptuğum an........ Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 11 mechul cıkarmı hiç, kırk yılda bir çocukları düşünmüşler.. onu da görememişsin bak hemen yanın da bisiklet var gördün değil mi... o merdivenleri çocuklar için yapmışlar, rahatlıkla kenarda oturup ayakabılarını bağlasınlar diye.. kimiside bir ayağını merdivene yukarıya koyup, daha kolay bağlasın öyle bisikletine binsinler diye.. Ama son eklemiş oldugun tren yoluna tüm cabama rağmen birşey bulamadım malesf Alıntı
Φ _asi_ Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 Banyo ve elektrik direği için yorumlarınızı merakla bekliyorum sevgili Birce ve Aries Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 evet evet cocukları düşünmüşler oradan geçecek trene binmek istemezdim, son tren güzergahı olabilir ..hayatın bittiği yer dikaktli bakınca gölgeden anlaşiliyor orası diğer tarafın kapısı ecel treni finalin acıklı olmasını istemezdim Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 Banyo ve elektrik direği için yorumlarınızı merakla bekliyorum sevgili Birce ve Aries elektrik direği için birşey bulamadım, onu Aries e bırakıyorum ama Banyo daha ilk baktığımda gözüme ilişmiş di, yerleri silerken daha kolay olsun diye hepsini yukarıya kaldırmışlar sonucta hanımların boyları daha kısa oluyor, eşlerin den... yukarları da eşleri rahatlıkla tamamlayabilsinler, bel ve boyun ağrısı çekmeden diye ne kadar da düşünceli insanlarımız varmış, haberimiz bile yok.. evet evet cocukları düşünmüşler oradan geçecek trene binmek istemezdim, son tren güzergahı olabilir ..hayatın bittiği yer dikaktli bakınca gölgeden anlaşiliyor orası diğer tarafın kapısı ecel treni finalin acıklı olmasını istemezdim finali sen elektrik direğinde yapıver lütfen ama dikat et elektrik çarpmasın Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 elektrik direğini şöyle düşündüm.. ileride oradan yol geçeceği için ve direğide kaldiramayacaklari için tellere dokunmadan böyle çare bulmuşlar şimdilik direği traşlamamışlar zamanla hava koşullarından tahtası kendi çürür diye boşuna uğraşmanın ne alemi var değilmi..zaman kaybı insan gücü ve tasarruftan yararlanmak düşünülmüş.. akıllı insanlarımız neme lazım ... imarın geçmesinde de zaman var.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 şimdilik direği traşlamamışlar zamanla hava koşullarından tahtası kendi çürür diye evet ve çürüyene kadar da hayvan severlerimiz kuşlarimızı düşündükleri için, küçük küçük delikler acmışlar ara ara, içersin de yuvalarını kurabilsinler diye... Ama şimdi gün ağırmadan ve kuşlar ötmeye başlamadan ben cıksam iyi olacak, iyi geceler Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 iyi geceler,iyi sabahlar birce Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 şaka gibi gerçekten fotoğrafları bi yana bırakalım, arkadaşlar siz sabaha kadar ne yaptınız yahu.. sabahlamışsınız forumda, tebrikler Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 şaka gibi gerçekten fotoğrafları bi yana bırakalım, arkadaşlar siz sabaha kadar ne yaptınız yahu.. sabahlamışsınız forumda, tebrikler yorumla geçen bir geceydi gundem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.