Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Ne yazık ki bazılarımız için ''ne gördüğümüz değil nasıl görmek istediğimiz'' önemli..

PKK sözcüsü dediğiniz parti yasal bir partidir.. Yasal bir partiye ne olursa olsun hakaret etmek hukuken suçtur..

İkincisi de İzmirde nasıl görmek istediğinizi lütfen bırakın.. Ve ne varsa onu görün..

İzmirde DTP konvoyunda PKK bayrağı yoktur..

İzmirde bir grup ırkçı güruh durdukları arabaları ''PKK lımısın'' şeklinde değil doğrudan ''Kürt müsün'' diye sorarak linç etmişlerdir..

Bu soru bile başlı başına ülkedeki atmosferi en güzel şekliyle yansıtmaktadır..

''Ama'' sız, ''ancak'' sız, ''fakat'' sız...........

İşte insanların tahammülünü aştıranda bu yasalardır.

Nasıl bir yasaysa yanlız teröristlere işliyor,*******

Nasıl bir yasaysa ,terör örgütünün posterlerini,sözde bayraklarını taşıyanlara ve ortalığı yağmalayanlara işlemiyor !

Bunların dışa vurmasıdır, Ardahan ve izmirin tepkisi.

Gönderi tarihi:

Konunun geldigi noktaya bakinca bazen bizim toplum olarak daha beterini hak ettigimize inaniyorum.

Evet, Toplumlar Hak ettiği şekilde Yönetilirmiş.Geçmişten bir Abi güzel demiş''Bana bir Dil yaratın Size bir Millet yaratayım'' diye. :lol:

Gönderi tarihi:

Ahmet Turk nasil Kanco asiretinin adamiysa, AKP'de, CHP'de, ANAP'ta, DYP'de, DP'de yillardir mecliste cirit atan asiret adamlari yok mu?

Tabii asiret adamlari Kurtlerin leyhinde hareket edince KOTU olup, sizlerle BIRLIKTE olunca MELAIKE oluyorlar degil mi?

Arkadaşım ben aşiret sistemini savunmuyorum .Türklerin aşireti iyidir kürtlerin aşireti kötüdür demedim. Aksine ne tarftan olursa olsun feodal sistemin yıkılmasından yanayım. Nasıl böyle çarpıtıyorsunuz yazılanları anlamış değilim.

Gönderi tarihi:

Arkadaşım ben aşiret sistemini savunmuyorum .Türklerin aşireti iyidir kürtlerin aşireti kötüdür demedim. Aksine ne tarftan olursa olsun feodal sistemin yıkılmasından yanayım. Nasıl böyle çarpıtıyorsunuz yazılanları anlamış değilim.

O zaman onumuzdeki en buyuk sorun olan, bir adalet sorunu olan Kurt Sorunu'nu asiret sistemine baglamaktan vagecin lutfen! Zira asiret sistemini de Turkiye'de kimlerin ayakta tuttugunu hepimiz artik cok iyi biliyoruz.

Gönderi tarihi:

Bu para pul yanlız DB'ndemi yok.

Bak bakalım Kars-ardahan-ığdır-Erzurum gibi illere kaç fabrika var,kaç insan tok(aç) geziyor.

Eh elektrik te sadece DB'de mi caliniyor?

Ardahan'da, Kars'ta, Istanbul'da calinmiyor mu?

Istanbul, Izmir, Ankara da fakirlikten gece kondularla dolu degil mi?

Neden burada "elektrik bile sadece Kurtler tarafindan cilinir" gibilerinden yorum atiyorsunuz?

Biraz durust olun!

Gönderi tarihi:

Senelerdir bu topraklar üzerinde kimsenin etnik ve dini kimliklerinin sorun edilmediği et ve tırnak olmuş bir sürü insanın birbilerine bu denli düşman edilmesi ağırıma gidiyor.

Bakin bu dediginiz dogru degil.

Zira eger etnik ve dini kimlikler sorun edilmemis olsaydi Turkiye'de senelerdir, ne Ermeni olaylari olurdu, ne Kurtlerin dilleri ve kimlikleri yasaklanirdi ne de Aleviler baski altinda olurdu.

Yani su etnik ve dini ayrilik dalgasini yaratanda bu etkenlerdir. Yani bu olaylari yaratanlardir. Cunku olup olmadik yerde cikmaz boyle seyler.

Bence Kurtce yasaklanmamis olsaydi, Kurtlerin kimlikleri inkar edilmemis olsaydi, Kurtlere kendi tarihlerini ve kulturlerini ogrenmeleri yasaklanmasaydi su an Turkiye'de bir Kurt Sorunu da olmazdi.

Bu dedigimin ne kadar dogru oldugunu siz de cok iyi biliyorsunuz.

Ya Turk Kurt hepimiz ayniyiz, neden boyle seyler oldu ve neden bu olanlar hala inkar ediliyor. Iste biz Kurtleri kizidiran dey de bu!

Gelin beraber ve baris icinde yasayalim be kardesim. Ne kotuluk gelir bundan?

Gönderi tarihi:

Hala "Kimliğimizi Unutmak!" deyip duruyorsunuz...

Ya hu bana ne senin dilinden, kökeninden!

.

.

.

Bu söylemlerden başka bir şeyi dile getiremeyen

ve söylediklerimi algılayamadığı izlenimi veren birisi ile neyi tartışıyorum ki ben?

Tenqeriin,

Ben Ahmet Kaya "Kurtce klip yapmak istiyorum" dedigi icin Serdar Ortac'in davetlileri Ahmet Kaya'yi linc ettirebildigi ve serbest, hakkinda hic bir dava acilmadan yasayabildigi Turkiye'den bahsediyorum...

Lutfen burada bana kalkip kimsenin Turkiye'de Kurtlerin kimligine ve diline saygisizlik etmedigini soylemeyin!

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Cevap verirken iletilerin ne amaçla ve niçin yazıldığını daha iyi etüt ederseniz bu tür iletilere gerek kalmaz.

" .... destek verdiğiniz kürt ırkçılığını körükleyen aşiret lideri başkanınızın ve belediye başkanlarınızın söylemlerini kullandım." yazarak gercek disi bir ithamda bulunmaniz sizin iletilerin ne amacla ve nicin yazildigini cok iyi etüt ettiginizin bir göstergesidir.

Benim ne asiret baskanim ne de belediye baskanim var. Yorumlari ne kadar saglikli etüt ettiginiz buradan anlasiliyor.

Gönderi tarihi:

Ahmet Kaya "Kurtce klip yapmak istiyorum" dedigi icin

Ahmet Kaya'ya kimse Kürtçe klip yapacakmış diye bir şey yapmadı. Ahmet Kaya'ya tepkinin nedeni Kürtçe klip yapacağım demesi değil, bölücü bayrağının altında konser verip eli kanlı katilleri övmesidir. Bunu yapmış olmasa, kime ne istediği dilde klip yapsın...

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

İzmir'de casusluk yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi, adliyeye sevk edildi. Suçlamaları kabul ettikleri öğrenilen zanlılar, Ege'deki askeri bilgileri yurtdışındaki bir ülkeye 50-1000 Euro'ya verdikleri iddia edildi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, casusluk iddiasıyla önceki gün gerçekleştirdiği operasyonda gözaltına alınan tur operatörü N.H. (65), akrabası olan çamaşırhane işletmecisi A.H. (42) ve serbest meslek sahibi İ.Ş'nin (38), sorguları tamamlandı.

Zanlıların evlerinde ele geçen askeri bölgelerle ilgili bilgi, görüntü ve fotoğraflar ile yaklaşık 1 yıldır istihbarat birimlerinin takibinde elde edilen veriler üzerine, sorgulamalarında suçlamaları kabul ettikleri öğrenildi.

Zanlıların, Muğla ve İzmir'deki askeri yerleşik bölgeler, askeri araç hareketliliği, plakaları ve seyir güzergahları, bölgedeki askeri limanlara gelen Deniz Kuvvetleri'ne ait gemiler ile Ege Bölgesi'nde TSK'nın gerçekleştirdiği tatbikatlarla ilgili bilgi, görüntü ve fotoğraf temin ettikleri, bu bilgileri maddi menfaat karşılığında yabancı bir ülkenin birimlerine aktardıkları iddia edildi.

500-1000 EURO ALIYORLARDI

Birbirlerinden habersiz olarak hareket eden zanlıların, sıkça yabancı ülkeye giderek bilgi ve belge aktarımı yaptıkları, gelen talep doğrultusunda bazı bölgeleri ve hareketliliği görüntüledikleri, bilgi değerine göre karşılığında 500-1000 Euro arası değişen para aldıkları ileri sürüldü.

ELE GEÇİRİLEN MALZEMELER

Zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda film negatifleri, askeri tesislere ait görüntü ve fotoğraflar, doküman ve krokiler, çok sayıda CD, dizüstü bilgisayar, 4 telsiz, 4 fotoğraf makinesi, 2 video kamera, 11 cep telefonu, 9 sim kart, hafıza kartları, yön gösterme cihazı, ruhsatsız 1 av tüfeği ele geçirildiği bildirildi.

Zanlılardan akraba olan N.H. ile A.H'nin, bilgi aktarımı yaptıkları ülkede yakınlarının yaşadığı da ileri sürüldü.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

N.H, A.H. ve İ.Ş, sorgularının tamamlanmasının ardından ''Gizli kalması gereken bilgileri siyasi ve askeri casusluk yaparak yabancı bir ülkeye vermek'' suçlamasıyla İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.

Öte yandan, zanlılar, adliye götürülüşleri sırasında, gazetecilerin soruları üzerine iddiaların asılsız olduğunu söyledi.

ANKARA'NIN BİLGİSİ DAHİLİNDE

İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, istihbarat birimlerinin uzun süredir devam ettirdikleri takip sonrası, Başbakanlık, İçişleri ve Dışişleri Bakanlığı'nın bilgisi dahilinde, Muğla Bodrum'da A.H ve N.H'yi ve İzmir'de ise İ.S'yi ''casusluk'' yaptıkları iddiasıyla gözaltına almıştı.

Gönderi tarihi:

İzmir'de casusluk yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi, adliyeye sevk edildi. Suçlamaları kabul ettikleri öğrenilen zanlılar, Ege'deki askeri bilgileri yurtdışındaki bir ülkeye 50-1000 Euro'ya verdikleri iddia edildi.

.

.

.

ANKARA'NIN BİLGİSİ DAHİLİNDE

İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, istihbarat birimlerinin uzun süredir devam ettirdikleri takip sonrası, Başbakanlık, İçişleri ve Dışişleri Bakanlığı'nın bilgisi dahilinde, Muğla Bodrum'da A.H ve N.H'yi ve İzmir'de ise İ.S'yi ''casusluk'' yaptıkları iddiasıyla gözaltına almıştı.

Bu konunun buraya ne anlamda yazildigini biliyoruz ama Ali Galip'te Kürt'tü ve Ingilizle´rin adamiydi aynen seyh Said gibi.Bu tarz yaklasimlar biraz komik kaciyor.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Bu konunun buraya ne anlamda yazildigini biliyoruz ama Ali Galip'te Kürt'tü ve Ingilizle´rin adamiydi aynen seyh Said gibi.Bu tarz yaklasimlar biraz komik kaciyor.

saygilarla

Üç sene önceki otobüs saldırısında üç kişinin ölümüne neden olan saldırının emrini, DTPli ilçe başkanı vermiş. Geçenlerde de DTPli birisi bombacı çıkmıştı. Şimdi hepsi kampa gidip, bizden bi sinek bile dönmez dediler. BDP apo resimleri altında ziyaretler yapıyo Pkk sloganlarıyla. Diyarbakır belediye başkanı küfrediyo meclise, hakaretler yağdırıyor. Oldukça demokratikler. Kafa yapısı belli. yorum yok.

Gönderi tarihi:

Üç sene önceki otobüs saldırısında üç kişinin ölümüne neden olan saldırının emrini, DTPli ilçe başkanı vermiş. Geçenlerde de DTPli birisi bombacı çıkmıştı. Şimdi hepsi kampa gidip, bizden bi sinek bile dönmez dediler. BDP apo resimleri altında ziyaretler yapıyo Pkk sloganlarıyla. Diyarbakır belediye başkanı küfrediyo meclise, hakaretler yağdırıyor. Oldukça demokratikler. Kafa yapısı belli. yorum yok.

Dönmelerini isteyen yok ki,onlar kendi kendiöerine gelin güvey oluyorlar.Kamplarda yasamlari iyidir nasim olsa ABD-AB-PKK tarafindan finanse edilmekteler.Küfre gelince,bu demokrasilerde olkmayan seylerdir.Bunun anlami,ülkeye demokrasi getirecegiz diye 7 yildir hükümet edenlerin ülkeyi nasil disiplinsiz bir hale getirdikleridir.Devlet yok,devletin olmadigi yerde kaos vardir,kaosun oldugu yerde ise maalesef cok cakal olur.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Keşke herkes dürüst olsa azıcık bile olsa,adanada Mhp'li çıkıp ''********'' derken yada,Bülent Arınç çıkıp ''Yaratık'' derken sus pus olanlar,şimdi çıkıp adaptan usluptan bahsediyorlar,peki hangi yüzle?

Diyarbakır Cumhuriyet başsavcılığı soruşturma başlatmış Sayın Baydemir hakkında,şimdi sormak gerekmezmi,Adana Cumhuriyet Başsavcısı nerede? Ankara Başsavcısı nerede?

Gönderi tarihi:

Keşke herkes dürüst olsa azıcık bile olsa,adanada Mhp'li çıkıp ''********'' derken yada,Bülent Arınç çıkıp ''Yaratık'' derken sus pus olanlar,şimdi çıkıp adaptan usluptan bahsediyorlar,peki hangi yüzle?

Diyarbakır Cumhuriyet başsavcılığı soruşturma başlatmış Sayın Baydemir hakkında,şimdi sormak gerekmezmi,Adana Cumhuriyet Başsavcısı nerede? Ankara Başsavcısı nerede?

Tabiiki küfrü bir milletvekili dahi yapsa sorusturma acilmalidir. Bu gercek demokrasinin isledigi ülkelerde böyledir. Genelde o tip ülkelerde zeten herhangi bir milletvekili, sarhos yakalaninca polis falan dövmez, vatandasa, gazeteciye küfürde etmez cünkü, edenler bir daha ki secimde asla secilemezler, tabii secime kadar parlemontoda utancindan kalabilirse.

Bu anlamda sayin Baydemir hakkinda acilan sorusturmayi dogru buluyorum. Simdi gelelim ülkemizin genel haline. Türkiye'de miletvekilleri her dönem ya sarhos yakalandiktan sonra polise dayak atar veya ucakta hostesi hirpalar, ya vergi vermemekten ismi duyulur ya da kendine soru soran vatandasa veya gazetecilere küfür eder. Ama ne hikmetse bunlar hakkinda bugüne kadar hic bir sorusturma ve yaptirim yapilmamistir, taaaki bunu yapan bir Kürt kökenli ve de tabiiki DTP'li bir milletvekili veya belediye baskani ise. O noktadan sonra akan sular tamamen durur ve birden hukukun varligi ve ahlak kurallari aklimiza gelir. Ülke olarak derhal lince geceriz ve herkese dogruluk ve dürüstlük ögretmeye baslariz.

Türkiyenin gercekleri böyle. Sen bir Kürt kökenli ve Kürt vatandaslarin haklarini savunan bir milletvekili veya belediye baskaniysan sana karsi tüm hukuk kurallari isler digerleri icin derhal askiya alinir.

Sayin Baydemir'in yargilanmasini isteyenlerin akillari gecmiste neredeydi? Neden bu kadar aciktan cifte standartlik?

Gönderi tarihi:

Olayın şimdiye kadar emsali görülmemiş bir olay olduğu, çünkü basın açıklaması yapmak için çıkılan kameralar ve mikrofonlar önünde önceden hazırlanarak, planlı gerçekleştiği, spontane gelişen bir olay olmadığı gözden kaçırılıyor...

Gönderi tarihi:

Olayın şimdiye kadar emsali görülmemiş bir olay olduğu, çünkü basın açıklaması yapmak için çıkılan kameralar ve mikrofonlar önünde önceden hazırlanarak, planlı gerçekleştiği, spontane gelişen bir olay olmadığı gözden kaçırılıyor...

Ha yani emsali olsaydi, mesela önceden bu tip bir cikisi herhangi bir baska miletvekili veya belediye baskani yapmis olsaydi, durum gayet normal karsilanacaktimi?

Bir küfrün emsali veya baska bir aciklamasi olmaz. Burada cifte standart uyguladigimiz cok acik ve net görülüyor.

Bu yüzden inandiriciligimiz hic mi hic yok. Olaylari isimize geldigi gibi degerlendiriyoruz. Hukuk anlayisimiz desen keza aynisi. Sadece kendi düsüncemize yakin isnanlara yapilan uygulamalari hukuk disi buluyoruz, ama digerlerine yapilan gayet normal.

Bakin ülkenin bir cok belediyelereinde yolsuzluklar yapiliyor, hükümette bakanlik yapanlarin cogunun ismi yolsuzluklara karisti ve hatta bazi basbakanlar ve bakanlar yüce divana gönderilmek istendi ama nedense hic biri yakalanmadi. Daha kötüsü mesela Mehmet Agar yolsuzluktan ve cete kurmaktan suclaniyor ama mahkemeye de cikmiyor ve buna kimse agzini acipta sen nasil devlete karsi bu terbiyesizligi yaparsin demiyor ve hatta milletvekilligini düsürüpte dokunulmazlik zirhicdan cikartmiyor. Tabii Mehmet Agar gibilerinin yaptiklarini emsali ülkede cok fazla oldugu icin yaptigi yanina kar kaliyor. Ve DTP'lbelediye baskanininkinin emsali olmadigi icin sansi yok ve cezasini cekecek. Matiga bakin yaa, cok güzel bir hukuk anlayisinin göstergesi.

Gönderi tarihi:

Diyarbakırda taş atan Terörist,İzmirde taş atan vatansever oluyor nedense,Diyarbakırda taş atana 10'larca yıl hapis verilirken,izmirdeki Teröristler kamera kaydı bulunmasına rağmen gözaltına bile alınmıyorlar eh artık söyleyecek bişey kalmıyor....

Önemli olan İzmir veya diyarbakırda olan olaylar veya taş atanlar değildir. Sizinde söylediğiniz gibi kim kime taş atıyor. Vatandaşlarımız bir birlerini taşlıyor bundan kötü cehalet mi olur? Ama burada cahil olan vatandaşların suçu yok onları bu provakatif ortamı hazırlayanların suçu benim için Türkiye'nin her tarafı birdir. Kürtlerde Türktür. İnsan kökenini tabikii bilecek zaten öyle olması lazım. Sonuçta ezilen ve 70 milleti içinde bulunduran Türk halkıdır. Her zaman dediğim gibi oyunlara gelmeyin! Türk halkı üzerinde çok kötü oyunlar oynanıyor. Hepimiz kardeşiz bu olanları geçmiş gün olsa da nerede olduğuna bakmaksızın kınıyorum

Gönderi tarihi:

Hep ayni yanlislar hep ayni sablonlasmis görüsler;O'na neden sorusturma acilmadi da Bu'na aciliyor?Tabii ki yargi bagimsiz ve tarafsiz olmalidir,bunda itirazi olanin var oldugunu sanmiyorum.Ama yargi tarafsiz olmadi diye Baydemir'in sözlerinin yutulmasimi gerekiyor?Baydemir hakkinda ki sorusturma yerindedir ama milletvekilide haddini bilmiyorsa yargi onun icinde var olmalidir.Bu nedenle iktidara gelmeden önce atip tutan,dokunulmazliklar kaldirilacak diyenlerin kendilerini korumak icin dokunulmazlik zirhinin arkasina saklanmamalarini istiyoruz.Bu yol acilmalidir.Milletvekili olmak suc isleme hakkina kavusmak olmamalidir.Iktidari kaybetmemek icin dokunulmazliklarin arkasina saklananlar ergec yargi karsisina cikarilmalidirlar.Biz suc isleyen herkesin hukuktan nasibini almasini istiyoruz,ama birisi almadi diye digerini affedecek lüksümüz yoktur.Izmir'de eger somut bir suc olayi varsa hukuk onun üzerinede gitmelidir,ama PKK'lilarin günlerdir yaptiklarini gördükce Izmir'de ki olay cok basit kalmaktadir.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Hep ayni yanlislar hep ayni sablonlasmis görüsler;O'na neden sorusturma acilmadi da Bu'na aciliyor?Tabii ki yargi bagimsiz ve tarafsiz olmalidir,bunda itirazi olanin var oldugunu sanmiyorum.

Burada kimse sayin Baydemir'e karsi islem yapilmasin demiyor, yorumlari iyi irdelemekte fayda var. Sadece cifte standartin acikca uygulandigina dair sikayette bulunuyoruz. Hicmi sikayet etmeyelim canim?

Diger taraftan sayisiz askerimizin ölümünden sorumlu TSK mensuplarinin yargiya hesap vermesini isteyenleri derhal TSK'ne karsi esimetri b simetri savas aciyorlar diye kirk dereden su getiriyoruz. Sayin Baydemire isleyen hukuku neden TSK'ne islemesi icin cagrida bulunurken destek vermiyorsunuz? Kimin suclu oldugunu ve ya temiz oldugunu seíz veya bengil sadece yargi verebilir. O halde madem gercektende bagimsiz yargiya inaniyorsunuz, ülkemizde hukukun üstünlügünden bahsediyorsaniz hodri meydan diyorum ve bu kanunlari herkese karsi isletelim diyorum. Baydemir'e de, Ciller'e de, Baykal'a da, Genelkurmya ve diger görevlilere de, Agar'da,..... bagimsiz yargiyi uygulayalim. Ama zor biraz!!! Biz sadece kendi anladigimiz bicimdeki bagimsiz yargidan bahsederiz ve hukuk sadece benim icin var olmalidir.

Ben varim diyorum, ya siz veya baskalari?

Gönderi tarihi:

Ha yani emsali olsaydi...

Yanıtınızda anlaşılır bir mantık göremedim. Benim emsali olsa normal olurdu diye bir varsayımım yok. Benim söylediğim, bunun görülmemiş bir tepki biçimi olduğu. Umarım emsali bir daha da görülmez yani. İlk ve son olur. Yoksa iş yörüngeden tümüyle çıkar.

Mehmet Ağar'la ilgisi ne anlamadım. Mehmet Ağar mikrofon ve kameralar önünde küfür mü etmiş de yargılanmamış? Bir suçu varsa, savcılar ne güne duruyor? Benim bildiğim Ağar, terör örgütlerine karşı radikal davranmış biridir ve basılan hücre evlerinde teröristleri tutuklamaya çalışmak yerine tümüyle etkisiz hale getirilmeleri talimatını vermiştir. Bu yüzden sevilmiyor. Radikaller pek sevilmez...

Gönderi tarihi:

Yanıtınızda anlaşılır bir mantık göremedim. Benim emsali olsa normal olurdu diye bir varsayımım yok. Benim söylediğim, bunun görülmemiş bir tepki biçimi olduğu. Umarım emsali bir daha da görülmez yani. İlk ve son olur. Yoksa iş yörüngeden tümüyle çıkar.

Mehmet Ağar'la ilgisi ne anlamadım. Mehmet Ağar mikrofon ve kameralar önünde küfür mü etmiş de yargılanmamış? Bir suçu varsa, savcılar ne güne duruyor? Benim bildiğim Ağar, terör örgütlerine karşı radikal davranmış biridir ve basılan hücre evlerinde teröristleri tutuklamaya çalışmak yerine tümüyle etkisiz hale getirilmeleri talimatını vermiştir. Bu yüzden sevilmiyor. Radikaller pek sevilmez...

Mehmet Agar hakkinda cok az bildiginiz acik. Bizde zaten onu sorguluyoruz, Baydemir suc isleyince yargi devreye giriyorda digerleri yaparken neden girmedi? Bunlarin en kötüsünü Agar yapmistir, suc olarak. Agar cete kurmaktan suclaniyor ama ne hikmetse ifadesi bile alinamiyor. Arkasi bayagi güclü olmasi gerek diye düsünüyorum. Veya devletin bir numaralarindan ldugu icin, ne yaparsa yanina kar kaliyor.

Bizler bazilarini yaptiklari suclari normal karsiladigimiz icin dogal olarak iliski kuramiyoruz günümüzdeki olaylarla.

Gönderi tarihi:

İfadesi alınmadık kimse kalmazken, neredeyse Sezar suikasti aydınlanacak ve Brütüs'ün Ergene kıyılarında gezerken suikasti planladığı ortaya çıkacakken, bir Ağar'ı alamıyorlarsa hikmetini benden mi soruyorsunuz?

Arkası o kadar güçlü olsa, bir şiir okutur sonra başbakan yaparlardı, yok öyle bir şey...

Gönderi tarihi:

İfadesi alınmadık kimse kalmazken, neredeyse Sezar suikasti aydınlanacak ve Brütüs'ün Ergene kıyılarında gezerken suikasti planladığı ortaya çıkacakken, bir Ağar'ı alamıyorlarsa hikmetini benden mi soruyorsunuz?

Arkası o kadar güçlü olsa, bir şiir okutur sonra başbakan yaparlardı, yok öyle bir şey...

Tehlikenin ciddiyetini anlamak ve dogru tesbitler yapmak en güzelidir.

Gönderi tarihi:

Erdoğan'a suikast hazırlığı içinde olmakla Ağar'ı suçlayın olsun bitsin. Onunla yan yana fotoğrafı bulunan birinin cebine bir kroki katar, sonra "heyecanlandın galiba, al bir yudum su iç" der, sonra elini tutarsınız olur biter... (Standart ekip teçhizatı: Cebe atılacak bir kağıt parçası, sekeratta şeytanın sunduğu sudan esinlenilmiş :lol: bir şişe pet su, bir adet ihbarcı, en önemlisi de hoca efendinin himmeti duası...)

Atlantik ötesinden gelen dualar himmetiyle millet de şıp diye inanır, allahın hikmetine akıl sır ermez...

"İyi fikir ha! Niye düşünemediydik!" :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.