Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2009 The Twilight Saga : New Moon İlkinden çok daha farklı kitaba çok daha bağlı gerilimi yüksek bomba gibi bir film.. Twilight'tan sonra bu filmden fazla beklentim yoktu.. Ama ne yalan söyleyim bayıldım.. Sinemaya gelenlerin yaş ortalaması 13-38 arasında değişiyordu tüm salon doluydu bilet bulmak hayli zordu.. Çıkanların yarısının gözleri kırmızıydı özellikle kızlar hep ağlamıştı.. Şunuda eklemeden geçemeyeceğim o nasıl müziklerdi öyle tam anlamıyla süper dinlemenizi hatta albümü satın almanızı şiddetle öneririm Filmi Kısaca özetlersek: Bella sonsuza kadar 17 kalacak Edward'ın yanında yaşlandığını düşünmektedir doğum gününde Alice'in düzenlediği partide elini keser ve olaylar gelişir artık Edward Bella için hiç de iyi olmadığını düşünür ve Forks'tan ailece ayrılırlar ve Bella savunmasız kalır..Bu ani karar onu hazırlıksız yakalar oldukça kalbi kırılmıştır günlerini boş ve anlamsız geçirir ta ki eski arkadaşı Jacobla birlikte vakit geçirmeye başlayıncaya kadar.Fakat Bella Jacob'ın kurt adam olduğunu öğrenmesiyle olaylar iyice karışır ve Edward Bella'nın heyecan için yaptığı aktivitelerden birinde öldüğünü düşünür İtalya'ya Volturilere gider, kendisini öldürtmeye çalışır.. Kısaca Böyle...Pek kısa olmadı ama neyse.. Tür : Romantik / Gerilim / Fantastik Gösterim Tarihi : 20 Kasım 2009 Yönetmen : Chris Weitz Senaryo : Melissa Rosenberg , Stephenie Meyer (Kitap) Görüntü Yönetmeni : Javier Aguirresarobe Müzik : Alexandre Desplat Yapım : 2009, Avustralya Oyuncular Kristen Stewart (Bella Swan) , Robert Pattinson (Edward Cullen) , Taylor Lautner (Jacob Black) , Ashley Greene (Alice Cullen) , Peter Facinelli (Dr. Carlisle Cullen) , Elizabeth Reaser (Esme Cullen) , Kellan Lutz (Emmett Cullen) , Nikki Reed (Rosalie Hale) , Jackson Rathbone (Jasper Hale) Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 Benden başka kimse izlemedi mi? Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 Ben izledim Kurt adam + vampir karışımıydı film. Bu arada filmin ilk yarısının temposu düşük ve sıkıcıydı. Acaba direk ikinci yarıya mı girseydim dedim... Kızılderili çocuk saçını kesince amma da değişti bu arada, tanımakta zorlandım Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2009 Bugün izledim Fena degildi birinciden daha iyidi ama bence oyuncular iyi degil Belkide Kitaplarini ilk okuduktan sonra ilk Filmi cevirdiklerinde hayal kirikligina ugramisligimdan olabilir ama Edward´tu bazi sahnelerde o kadar beyaz boyamislarki vampir degil de Ruh gibi birsey.... Ikinci Bölümden sonra cok konusmalar olmustu Cullens team vs Jacob team diye Valla Kitaplari okuyanlar varsa bu Bella kiz cok tehlikeli biri oldugunu söyleyim Oynatiyor zavalli Edwardla Jacobu Ellinde Hele birde düsünürsek 10 ile 15 yaslar icin yazildini Kitaplar.... Sacma baya sonlari ama artik yorumu filmleri cikinca yaparim Izlemezseniz hayatinizda hic birsey kacirmicaksiniz emin olun (: Alıntı
Φ Felicie Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2009 Jacob cok cekiciydi bu bolumde. Konusu git gide sacmalasiyor ama izlemekte hosuma gidiyor Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 Admin Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 Bu tür filmleri sevmiyorum ama bunu izlemeye karar verdim belki bugünlerde izler ve biraz ufkumu genişletirim ne dersiniz Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2010 Bu tür filmleri sevmiyorum ama bunu izlemeye karar verdim belki bugünlerde izler ve biraz ufkumu genişletirim ne dersiniz Bence doğru olur Bu arada ben gecen ay oturdum bu filmin kitaplarını da okudum 4 cildi iki haftada bitirdim... kitapları bitireceğim diye uyuyamaz oldum, çok güzellerdi neredeyse son zamanlarda okuduğum en heyecanlı en elimden bırakamadığım romanlar bunlar oldu... Aynı heyecanı bulamayacağımdan olsa gerek şu aralar kitap okumak bile sıkıcı gelmeye başladı... Hem de benim gibi bir kitap kurduna Nasıl birşeyse gündüz okuduklarım gece de rüyalarıma giriyordu yani bu kitaplar benim için aynı zamanda tam bir görsel şölendi de... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2010 Admin Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2010 Sonunda izledim... Büyük aşkın kan emicileri (blood sucker) ve onlardan koruyanların savaşı. Tabi unutmamak gerek büyük AŞK. Çokça üstsüz genç. Kaslı vücutlar Filmi çok sevdiğimi anladınız değil mi Saygılar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.