Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

The Twilight Saga : New Moon

New-Moon-Wallpaper-twilight-series-3125665-1024-768.jpg

İlkinden çok daha farklı kitaba çok daha bağlı gerilimi yüksek bomba gibi bir film..

Twilight'tan sonra bu filmden fazla beklentim yoktu.. Ama ne yalan söyleyim bayıldım..

Sinemaya gelenlerin yaş ortalaması 13-38 arasında değişiyordu tüm salon doluydu bilet bulmak hayli zordu..

Çıkanların yarısının gözleri kırmızıydı özellikle kızlar hep ağlamıştı.. stuart.gif Şunuda eklemeden geçemeyeceğim

o nasıl müziklerdi öyle tam anlamıyla süper dinlemenizi hatta albümü satın almanızı şiddetle öneririm sleep.gif

Filmi Kısaca özetlersek:

Bella sonsuza kadar 17 kalacak Edward'ın yanında yaşlandığını düşünmektedir doğum gününde

Alice'in düzenlediği partide elini keser ve olaylar gelişir artık Edward Bella için hiç de

iyi olmadığını düşünür ve Forks'tan ailece ayrılırlar ve Bella savunmasız kalır..Bu ani karar

onu hazırlıksız yakalar oldukça kalbi kırılmıştır günlerini boş ve anlamsız geçirir ta ki eski

arkadaşı Jacobla birlikte vakit geçirmeye başlayıncaya kadar.Fakat Bella Jacob'ın kurt adam olduğunu

öğrenmesiyle olaylar iyice karışır ve Edward Bella'nın heyecan için yaptığı aktivitelerden birinde öldüğünü düşünür İtalya'ya Volturilere gider, kendisini öldürtmeye çalışır..

Kısaca Böyle...Pek kısa olmadı ama neyse.. blushing.gif

animation7.gif

Reunion-scene-twilight-series-6440542-238-362.gif

Tür : Romantik / Gerilim / Fantastik

Gösterim Tarihi : 20 Kasım 2009

Yönetmen : Chris Weitz

Senaryo : Melissa Rosenberg , Stephenie Meyer (Kitap)

Görüntü Yönetmeni : Javier Aguirresarobe

Müzik : Alexandre Desplat

Yapım : 2009, Avustralya

Oyuncular

Kristen Stewart (Bella Swan) , Robert Pattinson (Edward Cullen) , Taylor Lautner (Jacob Black) , Ashley Greene (Alice Cullen) , Peter Facinelli (Dr. Carlisle Cullen) , Elizabeth Reaser (Esme Cullen) , Kellan Lutz (Emmett Cullen) , Nikki Reed (Rosalie Hale) , Jackson Rathbone (Jasper Hale)

Gönderi tarihi:

Ben izledim :)

Kurt adam + vampir karışımıydı film. Bu arada filmin ilk yarısının temposu düşük ve sıkıcıydı. Acaba direk ikinci yarıya mı girseydim dedim... Kızılderili çocuk saçını kesince amma da değişti bu arada, tanımakta zorlandım :P

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Bugün izledim smile.gif

Fena degildi birinciden daha iyidi ama bence oyuncular iyi degil sweatingbullets.gif

Belkide Kitaplarini ilk okuduktan sonra ilk Filmi cevirdiklerinde hayal kirikligina ugramisligimdan olabilir ama Edward´tu bazi sahnelerde o kadar beyaz boyamislarki vampir degil de Ruh gibi birsey....

Ikinci Bölümden sonra cok konusmalar olmustu Cullens team vs Jacob team diye biggrin.gif

Valla Kitaplari okuyanlar varsa bu Bella kiz cok tehlikeli biri oldugunu söyleyim tongue.gif Oynatiyor zavalli Edwardla Jacobu Ellinde stuart.gif

Hele birde düsünürsek 10 ile 15 yaslar icin yazildini Kitaplar....

Sacma baya sonlari ama artik yorumu filmleri cikinca yaparim wink.gif

Izlemezseniz hayatinizda hic birsey kacirmicaksiniz emin olun (:

• 1 ay sonra...
  • Admin
Gönderi tarihi:

Bu tür filmleri sevmiyorum ama bunu izlemeye karar verdim belki bugünlerde izler ve biraz ufkumu genişletirim ne dersiniz :)

Gönderi tarihi:

Bu tür filmleri sevmiyorum ama bunu izlemeye karar verdim belki bugünlerde izler ve biraz ufkumu genişletirim ne dersiniz :)

Bence doğru olur thumbsup.gif

Bu arada ben gecen ay oturdum bu filmin kitaplarını da okudum 4 cildi iki haftada bitirdim... kitapları bitireceğim diye uyuyamaz oldum, çok güzellerdi neredeyse son zamanlarda okuduğum en heyecanlı en elimden bırakamadığım romanlar bunlar oldu... Aynı heyecanı bulamayacağımdan olsa gerek şu aralar kitap okumak bile sıkıcı gelmeye başladı... Hem de benim gibi bir kitap kurduna :huh:

Nasıl birşeyse gündüz okuduklarım gece de rüyalarıma giriyordu :D yani bu kitaplar benim için aynı zamanda tam bir görsel şölendi de...

• 2 ay sonra...
  • Admin
Gönderi tarihi:

Sonunda izledim...

Büyük aşkın kan emicileri (blood sucker) ve onlardan koruyanların savaşı. Tabi unutmamak gerek büyük AŞK.

Çokça üstsüz genç. Kaslı vücutlar unsure.gif

Filmi çok sevdiğimi anladınız değil mi stuart.gif

Saygılar

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.