Φ Garfield Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Herqese selamlar...Sinan Ben..Çoq sewdiğim bi arqadaşım tawsiye etti sitenizi,,bende geldim..zamanla nasılsa taşırız dimi...) Alıntı
Φ peri_kızı Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Hoşgeldin canımmmm inş. herşey gönlümüzce olur bu sefer hehehehe Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Herqese selamlar...Sinan Ben..Çoq sewdiğim bi arqadaşım tawsiye etti sitenizi,,bende geldim..zamanla nasılsa taşırız dimi...) Hoşgeldin hoşgelmesine de yanın da niye Abuzer Kömürcüyü de getirdin Allahım bu adam benim sinirlemi hoplatıyor Hoşgeldin Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 hoşgeldin ne iyi ettin de geldinm Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 oj geldin jojuğum ekip olarak mı geldiniz nee....... Alıntı
Φ 3xorC!st-TuNa- Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 tek kelimeyle hoşbuldun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.