Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

frallejs4.jpg

bir öncesi silinmi, bu kalici olur insallah :)

Gönderi tarihi:

2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar :sorcerer:

• 5 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Evett bazı arkadaşların ifade etigi gibi varlıgınız , cesaret diyebildigim yazıları, yorumlarınızı okumak beni mutlu kılıyo...Sevgili Godzi ve Rua ya sütlaç bırakırken sizide gördüm olmas es geçilmez dedimsutlacB.jpg.....bu sıcakta iyi gider dedim :blushing:

Gönderi tarihi:

Yaklaşık bir buçuk sene önceydi, belki biraz fazla.

Net'te birşey arıyordum ve bu foruma girmiştim.

O günden beridir yazılarını en çok takdir ettiğim birkaç kişiden birisidir.

Ama şunu itiraf etmeliyim ki, bilgi konusunda biraz kıskancımdır.

Yani "Niye o benden daha çok biliyor?" demedim hayatımda hiç kimse için.

Bu fesat bir kıskançlık olur çünkü, o insanın kötülüğünü istermiş gibi...

Ama Cyrano için şunu söyledim:

"Niçin onun kadar bilmiyorum Tarihi?"

Sanırım en tatlı kıskançlık bu olsa gerek.

Tarihe bakışı açısından bana o kadar çok şey kattın ki dostum, paylaşımların benim için çok değerli.

Bazen adımlarımı atmada heveslendirmedin değil...

• 2 ay sonra...
  • 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Her nekadar güsel dileklerde bulunsakda yeterli olmadıgı zamanlar oluyor....genede o dilkelerden vazgeçemiyoruz...............işte gene onu yapıyorum ve yineliyorum bayram tadları kalmadı densede içimizde kalan kırıntıları tadında güselikler,sevgiler yaşanılası anlar sizinle,sevdiklerinizle en güzeli herkezle olsun....

kurban_bayrami.jpg

• 9 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Birkac gün yazamadım CYRANO fakat yine de yazılanları okumaya calışdım, burasını ise şimdi az önce gördüm

ırmağın sığ kenarında tekrar buluşuruz dostlar

Bu ırmak lar var ya, hic güvenme derim, kimi zaman dolup taşar... onca su nereden geldi anlam veremez üstelik hic bir sığ yer de bulamazsın

Bizler de sığ bir kenar görecez oradan CYRANO gelecek diye bekler dururuz, bundan emin ol :)

hcaxa119.gifuzatsam gelirmisin :) Böyle yazıyorum dilerim ki kızmasın... ama emin ol ki yazılarını takip edenler

tek ben değil, oncası yazılarının devam etmesini istiyordur. Bundan eminim

Yeter ki sende iste... :clover:

Saygılar

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Birkac gün yazamadım CYRANO fakat yine de yazılanları okumaya calışdım, burasını ise şimdi az önce gördüm

Bu ırmak lar var ya, hic güvenme derim, kimi zaman dolup taşar... onca su nereden geldi anlam veremez üstelik hic bir sığ yer de bulamazsın

Bizler de sığ bir kenar görecez oradan CYRANO gelecek diye bekler dururuz, bundan emin ol :)

hcaxa119.gifuzatsam gelirmisin :) Böyle yazıyorum dilerim ki kızmasın... ama emin ol ki yazılarını takip edenler

tek ben değil, oncası yazılarının devam etmesini istiyordur. Bundan eminim

Yeter ki sende iste... :clover:

Saygılar

çok teşekkür ederim. çok naziksin :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.