Misafir birce Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 bir öncesi silinmi, bu kalici olur insallah Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Mutlu Yıllar... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 Evett bazı arkadaşların ifade etigi gibi varlıgınız , cesaret diyebildigim yazıları, yorumlarınızı okumak beni mutlu kılıyo...Sevgili Godzi ve Rua ya sütlaç bırakırken sizide gördüm olmas es geçilmez dedim.....bu sıcakta iyi gider dedim Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 çok teşekkür ederim. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2008 Yaklaşık bir buçuk sene önceydi, belki biraz fazla. Net'te birşey arıyordum ve bu foruma girmiştim. O günden beridir yazılarını en çok takdir ettiğim birkaç kişiden birisidir. Ama şunu itiraf etmeliyim ki, bilgi konusunda biraz kıskancımdır. Yani "Niye o benden daha çok biliyor?" demedim hayatımda hiç kimse için. Bu fesat bir kıskançlık olur çünkü, o insanın kötülüğünü istermiş gibi... Ama Cyrano için şunu söyledim: "Niçin onun kadar bilmiyorum Tarihi?" Sanırım en tatlı kıskançlık bu olsa gerek. Tarihe bakışı açısından bana o kadar çok şey kattın ki dostum, paylaşımların benim için çok değerli. Bazen adımlarımı atmada heveslendirmedin değil... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Her nekadar güsel dileklerde bulunsakda yeterli olmadıgı zamanlar oluyor....genede o dilkelerden vazgeçemiyoruz...............işte gene onu yapıyorum ve yineliyorum bayram tadları kalmadı densede içimizde kalan kırıntıları tadında güselikler,sevgiler yaşanılası anlar sizinle,sevdiklerinizle en güzeli herkezle olsun.... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Birkac gün yazamadım CYRANO fakat yine de yazılanları okumaya calışdım, burasını ise şimdi az önce gördüm ırmağın sığ kenarında tekrar buluşuruz dostlar Bu ırmak lar var ya, hic güvenme derim, kimi zaman dolup taşar... onca su nereden geldi anlam veremez üstelik hic bir sığ yer de bulamazsın Bizler de sığ bir kenar görecez oradan CYRANO gelecek diye bekler dururuz, bundan emin ol uzatsam gelirmisin Böyle yazıyorum dilerim ki kızmasın... ama emin ol ki yazılarını takip edenler tek ben değil, oncası yazılarının devam etmesini istiyordur. Bundan eminim Yeter ki sende iste... Saygılar Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2009 Birkac gün yazamadım CYRANO fakat yine de yazılanları okumaya calışdım, burasını ise şimdi az önce gördüm Bu ırmak lar var ya, hic güvenme derim, kimi zaman dolup taşar... onca su nereden geldi anlam veremez üstelik hic bir sığ yer de bulamazsın Bizler de sığ bir kenar görecez oradan CYRANO gelecek diye bekler dururuz, bundan emin ol uzatsam gelirmisin Böyle yazıyorum dilerim ki kızmasın... ama emin ol ki yazılarını takip edenler tek ben değil, oncası yazılarının devam etmesini istiyordur. Bundan eminim Yeter ki sende iste... Saygılar çok teşekkür ederim. çok naziksin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.