Φ arman Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Bazı konularda karşıt fikirlerde olsak da fikirlerine ve uslubuna saygı duyduğum ve foruma kattığı rengini özlediğim çeçen arkadaşım.. Eksikliğin hissedilmekte haberin ola.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 yaa bütün konulara bilimsel verecek bi cevabı vardı......bilgili bi o kadarda kasıntı biriydi...hiç yıldızımız barışmadı ne yalan diyim.... saygılarımla..... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 arman çok incesin. teşekkür ederim Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 evet herkese yapay sevgi sözcükleri gönderip... "ben çok çılgınım, hayatı hep tiiiye alırım" pozlarına girseydim kasıntı olmazdım sanırım bu forumda hep ne düşünüyorsam onu söyledim. bunu sağa sola sataşarak yapmadım. insanları kırarak ta yapmadım. ancak doğru bildiğim şeyleri savunmaktanda hiç geri durmadım. insanlara forumdaki üyelik sürelerine yada nicklerinin yanında yazan usta vs tabirlerine görede davranmadım. ayrıca. foruma yeni katılan insanlara "siz kimsiniz biz buranın gediklisiyiz haddinizi bilin" tarzı yaklaşımlar sergileyen birinin bana " kasıntı" demeside ayrı bir ironi. madein. foruma aman madeinle yıldızımız barışsın diye katılmadım. ve bu beni "kasıntı" yapmaz. yaptığın yakıştırmayı örneklersen sevinirim. işim dolayısıyla forumdan uzak kaldığım süre zarfında. forumda sevdiğim insanlardan birinin, hakkımda böyle ukalaca bir şey söylemeside, bazı kimselerin yüzümüze karşı gösterdiği tavrın yokluğumuzda nasıl değişeceğininde çok güzel bir örneğidir. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 evet herkese yapay sevgi sözcükleri gönderip... "ben çok çılgınım, hayatı hep tiiiye alırım" pozlarına girseydim kasıntı olmazdım sanırım bu forumda hep ne düşünüyorsam onu söyledim. bunu sağa sola sataşarak yapmadım. insanları kırarak ta yapmadım. ancak doğru bildiğim şeyleri savunmaktanda hiç geri durmadım. insanlara forumdaki üyelik sürelerine yada nicklerinin yanında yazan usta vs tabirlerine görede davranmadım. ayrıca. foruma yeni katılan insanlara "siz kimsiniz biz buranın gediklisiyiz haddinizi bilin" tarzı yaklaşımlar sergileyen birinin bana " kasıntı" demeside ayrı bir ironi. madein. foruma aman madeinle yıldızımız barışsın diye katılmadım. ve bu beni "kasıntı" yapmaz. yaptığın yakıştırmayı örneklersen sevinirim. işim dolayısıyla forumdan uzak kaldığım süre zarfında. forumda sevdiğim insanlardan birinin, hakkımda böyle ukalaca bir şey söylemeside, bazı kimselerin yüzümüze karşı gösterdiği tavrın yokluğumuzda nasıl değişeceğininde çok güzel bir örneğidir. işte cyrano bu.......beni haklı çıkardın gene eywallah............hayat bazen tiye almalı..çünkü fazla uzun değil.....bende içimden geleni yazdım bilgili cevaplarınınoluşu ve espiriye bile bilimsel yaklaştığın yalan mı........merak etme kimsenin düşüncesi benim gibi bir forumdaş yüzünden değişmez..........ah meydün gene kırdın bi pot bak ben sana demedim mi hep olumlu yaz diye sen ne içinden geleni yazrsın ki......hee bide ben sana kötüsün demedim....aslında kasıntı değilde kendine fazlasıyla güvenben deseydim bu kadar dikkat çekmeyecekti.......aman beeeaaa olumlu yanını bile olumsuz göstermeyi başarmışım ben .....işte benimde en kötü huyum bu...... sewgiler Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 bilgi birikimi ve kendinden emin tavırları hep hoşuma gitmiştir. kendini fazla özletme soydaş Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 tekrar merhabalar. unutmayan forumdaşlarıma Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 yaşıyomuş en azından öğrenmiş olduk... sohbetini ve paylaşımlarını özlüyoruz... sevgiler Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 teşekkür ederim hoşbulduk. Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 yaa bütün konulara bilimsel verecek bi cevabı vardı......bilgili bi o kadarda kasıntı biriydi...hiç yıldızımız barışmadı ne yalan diyim.... saygılarımla..... "yaa bütün konulara bilimsel verecek bi cevabı vardı......" Bu yönünü biz de biliyor ve arkadaşımızı çok seviyoruz... Diğer iddia da bu görüşle çelişiyor zaten. Devam et cyrano kolay gelsin... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 benim eski forumdaşım burdan geçerken anı defterine yazmadan geçmeyeyim dedim.. sevgiler herşey gönlünce olsun..birde şiir yazayım bari ................................. Her nasılsa yalnızsın Bir giz gibi deliyor yüreğini cansıkıntılarının burgusu ve hep bir şeyler eksik gibi bir şeyler bekler gibisin ........................... Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 herkese yapay sevgi sözcükleri gönderip... "ben çok çılgınım, hayatı hep tiiiye alırım" pozlarına girseydim kasıntı olmazdım sanırım... bu forumda hep ne düşünüyorsam onu söyledim. bunu sağa sola sataşarak yapmadım... insanları kırarak ta yapmadım... ancak doğru bildiğim şeyleri savunmaktanda hiç geri durmadım. insanlara forumdaki üyelik sürelerine yada nicklerinin yanında yazan usta vs tabirlerine göre de davranmadım. Saygı Duyduğum...Kişiliğini bu nedenlerle hep önemsediğim...CYRANO bu işte... 'Bilimselci'nin dediği gibi; "Devam et cyrano kolay gelsin..." 'by_x_man'in dediği gibi; "Lütfen hiç susma ve bizi aydınlatmaya devam et..." 'karçiçeği_m'in dediği gibi; "herşey gönlünce olsun.." Sevgiler "CYRANO" iyi ki varsın... *tna Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 çok teşekkür ederim arkadaşlar Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Cyrano... Bir çok konuda aynı mı yoksa farklı mı düşündüğümüzü kestiremediğim tek insan kişisidir kendisi... Nedeni; pekte yorum katmıyor, hep Tarih ile ilgili verilmesi gereken bir cevap ihtiyacı olursa yanıtlıyor... Ve Tarih biliminin yasalarına uyuyor, ispatlı ve kesin bilgileri veriyor genelde... Tarih konusunda forumdaki idolüm sayılır bu yüzden... Öğrendiğim çok şey var ve burada olmasından çok memnunum... Mesleğini merak ediyorum yalnız, Tarihle ilgili mi acaba diye? Saygılarımla sevgili Cyrano, anı defterinde olmak güzel... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Sayin CYRANO sizinle pek yildizimiz parlamadi ama elimde degil solemezsem catlarim hatta patlarim..... "yıldızımız parlamadı" tanımınızdan ben fikirlerimizin uyuşmadığı anlamını çıkarıyorum. sanırım sizde bu anlamda kullandınız. Ben aslında bunu bir amaç olarak görmüyorum. Yani, güzel olanı, uyuşmuş olmak için fikirlerden feragat etmek, veya kimi düşüncelerini söylememesi değil insanın. Güzel olan samimice düşündüklerini karşındakini kırmadan, saldırmadan, hakaretvari yöntemler kullanmadan söylemek. nickimin CYRANO olmasınında sebebi bu aslında sanırım sizde bu anlamda CYRANO'nun tarzını bilirsiniz alıntı için çok teşekkür ederim. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Cyrano... Bir çok konuda aynı mı yoksa farklı mı düşündüğümüzü kestiremediğim tek insan kişisidir kendisi... Nedeni; pekte yorum katmıyor, hep Tarih ile ilgili verilmesi gereken bir cevap ihtiyacı olursa yanıtlıyor... Ve Tarih biliminin yasalarına uyuyor, ispatlı ve kesin bilgileri veriyor genelde... Tarih konusunda forumdaki idolüm sayılır bu yüzden... Öğrendiğim çok şey var ve burada olmasından çok memnunum... Mesleğini merak ediyorum yalnız, Tarihle ilgili mi acaba diye? Saygılarımla sevgili Cyrano, anı defterinde olmak güzel... çok teşekkür ederim tengeriin, anı defterimde yorumunun olmasıda güzel. Tarih öyle bir daldırki, bir şey ya olmuştur ya olmamıştır. yada bir şeyin sonucu ya budur ya da öbürü. Tarihte esas olan yorum değil, analizdir. Ama başka bir başlıktada belirttiğim gibi bugün malesef, dayanak değil iddia temel alınıyor. Yani iddianın iyi pazarlanması ve iyi sunulması asıl. Mesleğim, öğrenimimlede alakasız aslında. Ben kamu yönetimi mezunu ve uluslararası ilişkiler yüksek lisans sahibiyim. İki bölümde, insanı mutlaka tarihe bağımlı kılıyor. Benim tarihle alakam önce lisans ve yüksek lisans alanlarımın gerektirdiği ilgi. daha sonra genel yakın tarih. ve daha sonrada genel tarih şeklinde oldu. Buda doğal çünkü ilgilenmeye başladığınızda tarihte farkediyorsunuzki. Tarih tekerrürden ibaret gerçekten. Ve her olgunun kökü insanlık tarihi kadar eski. o kendisi götürüyor sizi en başına. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 ... hep Tarih ile ilgili verilmesi gereken bir cevap ihtiyacı olursa yanıtlıyor... Ve Tarih biliminin yasalarına uyuyor, ispatlı ve kesin bilgileri veriyor genelde... Tarih konusunda forumdaki idolüm sayılır bu yüzden... Öğrendiğim çok şey var ve burada olmasından çok memnunum... ... ... ilgilenmeye başladığınızda tarihte farkediyorsunuzki. Tarih tekerrürden ibaret gerçekten. Ve her olgunun kökü insanlık tarihi kadar eski. o kendisi götürüyor sizi en başına. İşte, yine doğru bir tespit... Tarihi seven ve ilgilenen insanlara az rastlanıyor ve sizi görmek beni gerçekten memnun ediyor... Paylaşımlarınız için çok sağolun ve teşekkürler... Saygılarımla... Alıntı
Φ BrainSlapper Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Sevgili Cyrano, Tanışma ve karşılıklı yazışma fırsatımız pek olmadı ama, yazılarını beğenerek okuyorum. Saygılar, sevgiler. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Ya Sayın Cyrano... Neredesiniz yaa... Eksikliğinizi hissediyoruz... Benim İdolümsünüz ve mahrum bırakıyorsunuz. Dönmenizi rica ediyorum. (biliyorsunuz rica'lar aslında emrivakidir, affedin...) Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Celladını sever gibi seviyorsun beni biliyorum Bayramın kutlu olsun... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Celladını sever gibi seviyorsun beni biliyorum Bayramın kutlu olsun... cellat ? gerçekten gece gece okuyunca kahkaha attım. Samimi ve tutarlı bir görüşe sahip insanlar değerlidir bana göre. Aslolan sağlıklı bir şelilde fikir teatisidir. Aynı fikirde olmak, karşıt fikirlerde olmak ise tali konudur. Güncel konular başlığında artık dinazor sayılırız. 2 yıldır tanıdığım ve tartıştığım bir kaç kişi kaldı. Cellat-idamlık örneği değilde Kongar-Barlas örneği daha şık durur bence Çok teşekkür ederim seninde, aileninde bayramını kutlarım. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.