Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 gıss canımmm,seninle gelebilirim ben Olar ( bi daha düşünsemmi ki ) ben de, bende.... Eh madem öyle hepinis hasırlanın tatile gidiyosss Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 bizim neceatiyle bi tatil ayarlayabilirim... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Çabul o zaman Erbay akşam gidiyom ben Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 necati hazır gızım sen çabuk ol iran'a gidiyonus.... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Ne iran'ı yahu mis gibim Antalya dururken Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Uçak fobini giderebilirim.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 sen bilirsiniz.... bak görüyonmu bi tatil için hemen senden vazgeçti..... hiç sorma kanki bu gızlar hep böyle... neyse sen git kankam iran'a hadi hayırlı yolculuklar... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Uçak fobini giderebilirim.. Bende senin fobin olabilerem sen bilirsiniz.... : bak görüyonmu bi tatil için hemen senden vazgeçti..... hiç sorma kanki bu gızlar hep böyle... neyse sen git kankam iran'a hadi hayırlı yolculuklar... Dur yahu ben şaka yapmıştım sadece bekle geliyomm Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 antalya tatlinde ona tekne kiralıyım bodruma uğrarsan bana da uğra Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 antalya tatlinde ona tekne kiralıyım bodruma uğrarsan bana da uğra Süpper olurdu Yumotem ama beni denis tutar sakın kimseye söyleme tamam mı Demek bodrumdasın Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 haftasonları ewet tatil gelsin hep ordayım hehehe Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 tamam yumote duyduğum iyi oldu bi ara gelirim gısss,beni çağırmadın amaa...mühim değil üsülme. kıss Gecem bugün senle bende geliyorum hiç kıvırma,farketmesde saten Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 ne kadar güsel Sana kek yapayımmı çukualatalı Bırak artık peşimi gıss güselyazzzz Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 senin için ortaköyde bi kumpir yerim.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 gel tatlım ben sana karpuz da keserim hem Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Bende o karpusu güzelyaz ve kankimin başında paralayammı Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 ne kadar güsel Sana kek yapayımmı çukualatalı Bırak artık peşimi gıss güselyazzzz gıss olmas,çukulatalı keke bayılırım ben saymanın kumpiri ısmarlamasını dört gösle bekleyip,yemeden sana getiririm canım benim sayman sanada kumpir gidince ağlama hepimisin kalbi var diye destek olabilirim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Güzelyaz koordinatlarını ver sana sküt füzesi hediye edeecem diyebilirim Alıntı
Φ mystra Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Hep böyle mutlu kalmanı dilerdim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Hep böyle mutlu kalmanı dilerdim Bende aynı dilekleri senin için dileyebilirdim Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Güzelyaz koordinatlarını ver sana sküt füzesi hediye edeecem diyebilirim gıss benden ne istiyon yaaa yumotenin yanına sensis gitcem diye yapıyon demiiii gitcem işte bis beraber karpus yices canın kalsın işte diyebilirim ama yinede kıyamam Geceme sende gel kıs diyebilirim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 gıss benden ne istiyon yaaa yumotenin yanına sensis gitcem diye yapıyon demiiii gitcem işte bis beraber karpus yices canın kalsın işte diyebilirim ama yinede kıyamam Geceme sende gel kıs diyebilirim Ah canım benim kıyamam kıs sana Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Bende o karpusu güzelyaz ve kankimin başında paralayammı diyarbakır karpusu düşsün başına gıss benden ne istiyon yaaa yumotenin yanına sensis gitcem diye yapıyon demiiii gitcem işte bis beraber karpus yices canın kalsın işte diyebilirim ama yinede kıyamam Geceme sende gel kıs diyebilirim yumoşun yanına gitmek için bana da yer ayıttırın diyebilirim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Karpus dediğin nedirki kankim düşsün Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 diyarbakır karpusu ama Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.