Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 bitlerini bana mı yedirecen domateslerin???? ayy canım benim yaaa; kimse benim için bu fedakarlığı yapmazdıı.... aman dedem duymasın; sonra bende istiyorum der; küçücük bit ikimize birden yetmez sonra....... Bit cok kızzz uzme canını senn.. Doya doya yersin sana da kalır dedene dee Domates az doymazsın sen simdi oncacık domatesle... Valla seni dusundugumden Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 ben dedem gelmeden bitiriyim bitlerin hepsini...... sonra domatesler için sanada yardım ederimmm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Bitli domatesler kesmezse bende de kurtlu kiraz var.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 şşt sakin arkadaşlar... Bu iş topic kapatmaya giderrr Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 yooh dedem sen açsındır onuda sana bırakıyım... ben glorianın verdiği domateslerle idare ederim artık. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 yaa öyle ya malum arkadaş görürse topic güme gider.Toparlanııın.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 ben sana kurtsuz kiraz alırdım tauuruscummm gulll sana da bitsiz domatesss toparlandımmmmm Alıntı
Φ i am myself Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 senin için sedoşu bulur getirirdim (yoksa bunu kendim için mi yapardım ) Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 bende seni glorianın gazabından korurdum diyecem ama tutamayacağım sözler vermek istemem.......... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 sedoşda bu akşam bi haller var bu aksam buradaki tum acemiler sedoş bence.... kek yapıyooo... Keki bize degil sedoş sen taurusa hazırla... Ben kek sevmem, hem rejimdeyim biliyorsun. Ben birazdan gitcem 10 dakka içinde geldin geldin gelmedin sen bilirsin ne diyimm Galiba kendimi paranoyak yaptım Alıntı
Φ i am myself Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 aaaaaaaa niye öyle diyosun, gloria melek melek hem de kanatsız Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 sedoşda bu akşam bi haller var bu aksam buradaki tum acemiler sedoş bence.... kek yapıyooo... Keki bize degil sedoş sen taurusa hazırla... Ben kek sevmem, hem rejimdeyim biliyorsun. Ben birazdan gitcem10 dakka içinde geldin geldin gelmedin sen bilirsin ne diyimm Galiba kendimi paranoyak yaptım canım yok ya,yatıyordum..bugun okuldaydım çok yoruldum kutlamalar vardı..akşam uyuyakalmışım.sizde olmayınca fazla durmadım forumda.. harbıden kım nıklı arkadaş benım tarzıma benzemıyor değil Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 senin için karneleri doldurabilirdim Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 ben senin boş durmanı engelleyebilirim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 kısım ben su böreği yapmasını biliyom ki hemde çok güsel yaparam kankim adanaya geldiğimde yaptırırım bak sana ben senin boş durmanı engelleyebilirim açacım senin için yapabileceğim bişey olduğunu zannetmiyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 kankim adanaya geldiğimde yaptırırım bak sana Sen gelde istediğin su böreği olsun kankilerin en tatlısı Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 adanadamısın yağmur abla cidden mi? ne güzelllll ben senin için bu yaz oraya geliyorum zaten :w00t: Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Bende istiyorum diye diye bi hal oldum.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Sen gelde istediğin su böreği olsun kankilerin en tatlısı kankim benim Bende istiyorum diye diye bi hal oldum.. aplacım ben sana da vercem merak etme tek başıma boğazımdan geçer mi hiç Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 adanadamısın yağmur abla cidden mi? ne güzelllll ben senin için bu yaz oraya geliyorum zaten Yooo kim demiş Hep kankimin uydurması Zaten geliyosun demek Bende istiyorum diye diye bi hal oldum.. Aplacım akşam yaptım 2 tepsi hepsini yedin bitirdin söyletme şimdi beni Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 bende istesem çok ayıp etmiş olmam herhalde ece aplam tepsi tepsi yesin,bende istiyorum banane efet geliyorum yağmur apla,kalcak yeride buldum yaşasın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Aça sen orda sabit dur ben sana kargoyla gönderirim su böreğini Senin memleket nire gıss Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 eskişehirdeyim ben ama gezmeye gelcem bu yaz oraya sonra bingöl,adıyaman,maraş ooo çok gezcem çook böyle işten ev bark falan buluyorum forumlardan Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Kavın alcam size.. yanındada dordurma..hatta kavunu oyup içine dondurma koysam olarmı? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.