Φ gloria Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Şşşşt..Fiyuuuvt..Oynatmak benim işim kız,dur bakem sen.. tamam sen oynattt daaa neyi oynatcan Tauruscuğum kafayı mı? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Eheloooyyy..Oynatalı çok oldu kafayı.Zaten aklı başında,akıllı uslu olsam müzisyen olamazdım ki.Az deli olmak şart bu iş için.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Eheloooyyy..Oynatalı çok oldu kafayı.Zaten aklı başında,akıllı uslu olsam müzisyen olamazdım ki.Az deli olmak şart bu iş için.. oı zaman ben snein için Bakırköy akıl hastanesinden bir oda ayarlayayım mademm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Odam da var ödenmezim de sağolasın.. Arada gider gelirim yani.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Odam da var ödenmezim de sağolasın.. Arada gider gelirim yani.. e o zaman ben ne yapim yani senin içinnn sen söyle ben yapim madem Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Sana bir miktar gül suanbilirim Gloriam Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 senin için bu topic' i devam ettiririm Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 senin için gaza basarım... Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 bende firene basardım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 bende rot/balans ayarını bosardım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Adana-Ankara hızlı feribot seferlerini başlatırdım.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Hıslı gitmesin maazallah Feribot seferiymiş Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Hıslı gitmesin maazallah Feribot seferiymiş Tamam be.. Önce bi su kanalı açardım.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 O kanalın içinde bende sisi boğardım Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 ben de sal yapar sizi kurtarır,pc mi getirir sizi foruma sokardım Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 ben de hemşerim için........ tahtımı 1 haftalığına devrederdimmmm........... Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 ben de hemşerim için........ tahtımı 1 haftalığına devrederdimmmm........... teşekkür ederim.ben senin tahtına oturursam arkadaşlarım bana güler. ben en iyisi karşı köyün prensi olayım Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 nie gülüomuş...... benim tahtımın neresi komikkkk???? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Komik olmayan bi taht alırdım Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 nie gülüomuş...... benim tahtımın neresi komikkkk???? senin tahtında sorun yok.. çünkü benden prenses olmaz... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 estağfurullahhh olur mu öleee şeyyyy.... tahtın yanındaki oyuncak bebeği kaldırıpp oyuncak araba koyarız olur biterr Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 estağfurullahhh olur mu öleee şeyyyy.... tahtın yanındaki oyuncak bebeği kaldırıpp oyuncak araba koyarız olur biterr şimdi işte oldu işteeeee.. o zaman ben yarın geliyom tahtıma oturmaya Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 karanlığında ateş olurdum...... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 sussuzluğunda karşında duran serap olurdum ... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 ben de sana peçete alırdım....... eeee grip salgını var...... her an sana da bulaşabilir........ dii mi ama????????? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.