Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 sırtımda taşırdım.... ooo sağol be,ama henuz yaşlanmadık Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 ooo sağol be,ama henuz yaşlanmadık yaşlanınca kilo alırsın taşıyamam zayıfken taşıyalım... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 sağol zahmet etme,sen kendını anca taşıyosunn Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 ben yine kendimi taşıyorum sen vinçle kalkıyosun yerinden.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 ben mi vinçlemi ayıp ayıp ruzgar esse uçuyorum be Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 ben mi vinçlemi ayıp ayıp ruzgar esse uçuyorum be Hortum olmasın O eminmisin rüzgar olduğuna Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 hortum değil kasırgaydı dıkkat et ezmıyım seni Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 hortum değil kasırgaydı dıkkat et ezmıyım seni Rüzgar estiğinde dikkatli olayım bundan sonra gökten uçan bi gıcık düşmesin ezer altında kalmıyayım ben Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 senin için parmağımı oynatmam çünkü değmezsın Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 canın şimdi senin dondurma çekmiştir...bu yaz sıcağında...dondurma alır bide yerdim Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 senin için parmağımı oynatmam çünkü değmezsın doğru söylüyorsun bende az önce anladım aynısını senin için oyunmu gerçekmi sen karar ver ama verdiğin karar yanlış ben sana söyliym yolda gelir mutlaka gelir ................anladın sen onu Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 doğru söylüyorsun bende az önce anladım aynısını senin için oyunmu gerçekmi sen karar ver ama verdiğin karar yanlış ben sana söyliym yolda gelir mutlaka gelir ................anladın sen onu sen anladın zaten oyunmu gerçekmi,aman da aman nasılda üzülmüş kıyamam dermişim devam etme yemek faslı bıttı suya geçelim bı bardak su ısmarlardım senın için Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 sen söyle gıı, ne yapayım? Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 en çok istediğin ne??...işte onu yapardım (nası bildim ama ) Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 bende benim için bişey yapmana izin verirdim şaka şaka, senin için muhallebi yapardım... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 parmağını ağzından çekerdim Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 ama üzerine furambuzalı dondurma da isterimm oke mi?tşk.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 parmağını ağzından çekerdim ay hiç güleceğim yoktu, Aysum Allah seni güldürsün kız parmağımı ağzımdan çekmeseydin elimde kalan çikolata artığını yalıyordum. ama üzerine furambuzalı dondurma da isterimm oke mi?tşk.. tabi efenim ne dimek, ben zaten bi tatlıcı açmayı düşünüyorum "Datlucu Sardunya Ana" bayilik verilecektir, ilgilenenler form doldursun... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 tam uymuş desene sardunyam ben medyum bacı aysum gelin yavrucuuum gelin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 çok cin fikirli gördüm seni Aysum gözünden de bişey kaçmıyor Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 kaçmazzz tabi.... aaaa egzorsist ayıp ayıpp ( bak mesela sardunyam bunu da gördm ama söleyemem ne yaptıını parayla ) Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 ben bişey yapmadım ama Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Egsocum bi sabah kahvesi yapta içelim Yuksam ben mi yapacaktım Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 ispanya kral kupası maçlarına giderdim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.