Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 18 yıl ahh beni erittin Kleo.. oralar benim memleketim sayılır biliyor musun.. hem de ızgara balık ızgara balık diyet yaparken de yenir kısım diyeti bozmana gerek yok senin için bütün gecelerimi burda geçiririm senin memleketin benim memleketim sayılır o zaman...... ben senin yerinede diyet balıkları yer...sabahlara kadar senin yerine mışıl mışıl uyurdum.... senin yerine bir memleket belirlerdim..... aysum için ne yapabileceğimi bilemiyorum...bir isteği var mı acaba.....
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 18 yıl senin memleketin benim memleketim sayılır o zaman...... ben senin yerinede diyet balıkları yer...sabahlara kadar senin yerine mışıl mışıl uyurdum.... senin yerine bir memleket belirlerdim..... aysum için ne yapabileceğimi bilemiyorum...bir isteği var mı acaba..... kıs bu memleket karmaşasının açıklaması mantıklı ama hayat hikeyemi anlatmam lazım..
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 18 yıl yok kleocum sağlığın sardunyam ne imza kampanyasıymış o çok mütevazı imiş....içimden geldi....dile benden ne dilersen...... kıs bu memleket karmaşasının açıklaması mantıklı ama hayat hikeyemi anlatmam lazım.. mutlaka vardır.. ben oraları çok iyi bilirim..koordinatları ver.....şıp anlarım
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 18 yıl oksijeni bol olsun lütfen.. sigara dumanından solmuş ciğerin bayram eder.....
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 18 yıl kleo senin kabusun olurum ben aça bende seni cem yılmaz' a götürdüm bakar bakar gülerdik
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 18 yıl helva mesela hımmm irmik helva içinde dondurmaa , uffff süperr , yaptım gitti
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.