Zıplanacak içerik
  • Cevaplar 4,5b
  • Görüntü 208,2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Bisde onu diyos işte atmamışsın mail <_<:P

Senin için hiçbişeycik yapamam :D Ama sen benim için bi kahve yapabülürsün demi :w00t:

Gönderi tarihi:

yapamam :angry::P<_<

Gönderi tarihi:

mineu, sen katılmak istemezsin diye senin yerine katılabilirim tatlım... :wassat:

gecem, vazgeçmem asla, çok seviyorum... asla aramıza giremezsin... :whistling::hug:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Abla kimle aranısa giremem :huh: Daha açık ve net konuş :devil: Yuksam yuksam :crying::w00t::angry:

Gönderi tarihi:

sülemem :glare::kiss::grin:

tatlısından bir dilim alabilirim :turned:

Gönderi tarihi:

ağrı dağının eteğinde kamp yapardım.........

Gönderi tarihi:

bende isterim tatlıdan :crying:

Gönderi tarihi:

ona tatlı ısmarlardım ama yemesine izin vermezdim... :rolleyes::hug:

Gönderi tarihi:

iyi hepiniz için bi tepsi daha yapayım <_< tatlı saatiniz geldi kanımca <_<:w00t::grin:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Efet efet tatlı saatimis geldi :huh::w00t: Ben kankimin payınıda alayım nütfen :grin:

Gönderi tarihi:

bende gecenin tabağını alayım :w00t:

Gönderi tarihi:

yuk ona ben bir dilimcik özel diyet tatlı yapayım,kankisi yedirmeyecek yazık :huh::w00t::hug:

Gönderi tarihi:

evet saat 17,10'u gösteriyorken tatlımızın yanına içecek olarak ne alırsınız? :kiss:

size içecek bişey ısmarlayım bari... :hug:

Gönderi tarihi:

ben önce tatlıyı alayım.....

Gönderi tarihi:
  • Yazar
bende gecenin tabağını alayım :w00t:

Abla ya bişey süle egsoya :huh: çok ağlaram bak :crying::w00t::stuart::clover:

Gönderi tarihi:

ben bir su alabilir miyim oynamaktan içmeye gidemedim :grin:

Gönderi tarihi:

leylam sana bir bardak buzlu su verirdim ama şimdi bademciklerin şişer ... :lol: terli terli su içme sen...... :P

Gönderi tarihi:

olur canım <_< senin bende parlak elmaların kalmış onları verirdim -_-:w00t::hug:

Gönderi tarihi:

yuk ben senin için ağrı dağına,nemrut dağına,süphan dağına çıkardım..sonra van gölü kıyısında mangal yakar balık ızgara yerdim.sırf senin için........diyeti bozardım :rolleyes:

Gönderi tarihi:

ahh beni erittin Kleo.. :rolleyes: oralar benim memleketim sayılır biliyor musun.. :wub: hem de ızgara balık :rolleyes: ızgara balık diyet yaparken de yenir kısım diyeti bozmana gerek yok :rolleyes:

senin için bütün gecelerimi burda geçiririm :wub:

Gönderi tarihi:

senin için herşeyi yaparm yeterki çi ol :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.