Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl belli oluyo zaten bi kısır yapamadın.... he şaka yapmıştım ben kısır yapmayı da bılmem
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl ben söylerim sana adımı nurdan ben şiir yazamam ama sana da güzel bir kazandibi yaparım
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl şiir yazarım aça Nazlı nazlı bakarsın nice yürekler yakarsın Uğrunda can verilir sevdalar yollarına serilir Rüzgar gibi bazen hırçın bazen sessiz esersin Denizlerdeki dalgaları yansıtır bakışların hırçınca Aşkını yansıtır her yağmur damlası çise çise Narin sevecen bir okadarda gururlusun..
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl kıss sen ne güsel şiir yasıyon ben kazandibinin yanında sana birde adana kebap faln söyliyim,çok incesin saol :clover:
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl kıss sen ne güsel şiir yasıyon ben kazandibinin yanında sana birde adana kebap faln söyliyim,çok incesin saol :clover: beğendiğine sevindim Benden sana içi sevgiyle dolu bir yaş pasta
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Şöle bi kısır yapiim da yiyelim sözde birisi yapcakda yicez.... sana ayran alırdım yanında içmek için...
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl Kahvaltılık bişiler al da yiyelim Bu defa da sen benim için bişey yap
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl kahvaltıyı yaptın.... tatlı alıyım şimdi sana....bol kaymaklı öfff
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl aklınıs fikrinis yemekte bende sana şöyle hamsi buğulama gönderiyim
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl benden de alman pastası bi dilim benim gerisini isteyene ikram ederim.
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl Miraç gecesi Peygamber efendimiz göğe çıkarken yanında olan atla (BURAK) tanıştırırdım.Uzaktan atam olurda..
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl O ayaklarla sana bi depik atardım,aygıra asılmamayı öğrenirdin..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.