Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 evının zılıne basıp kacardım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Yaramaz velet Yakalarsam zile basarken kulagını çekerim Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Tan abi bulaşıklara yardım edeyim.. Malum yalnızsın ( nie ki ? ) ah canım benim çok saol bende sana benim bulaşıkları yıkadaıktan sonra bol köpüklü bir türk kayvesi yapardım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 gözleme ısmarlayabilirim abi ama yarısınıda yerim yane.... Alıntı
Φ SERENGETİ Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 erbaya gözleme yanında buz gibi bi ayran.... sonada rakı... :D Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 istemez boşver rakıyı... sana türk kahvesi yapam belki ayılırsın.... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 afilli bir cami yaptırırdım... Alıntı
Φ SERENGETİ Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 hade bekliyoruz.... bendende sana bi tepsi egenin keşkeğinden.... karadeniz yemeğine ara ver biraz... :D ahhhhhhh cerenimoo araya girmiş... eeeee keşkeği kaptırdın erbay kardeş . :D Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 sen kimsin yav kızıldereli beni nerden tanıyon Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Sana benden yetmişbeş dönüm tarla,bir dane de buzağı... demek araya ben girmişim ha.... vermiyorum bişi...erbay canum herşey senin olsun.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 herşeyin yarısını sana verebilirim... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Eminmisin...Herşeyin.... Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 kafasına takması için bi karga tüyü alırdım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 eminim nasıl olsa sen verdin o herşeyi bana ilk önce... Alıntı
Φ SERENGETİ Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 sarıkız... :D kardişim girmeyin araya yahu sıra var görmüyonuzmu... :D Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 ne oldu bizim manita işi ulu manitu... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 kafasına takması için bi karga tüyü alırdım Dur alıp gelecem şimdi... eminim nasıl olsa sen verdin o herşeyi bana ilk önce... Benim verdiğim şeyin yarısını geri verirsen ne anlamı kalır be cano.... Alıntı
Φ SERENGETİ Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 büyük şef bi bizona bakar dedi erbay kardeş.. hade al şu baltayı yolun açık olsun ... :D ben bu işi yapamayacağım....çok hızlısınız be birader... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 bütün bizonlar ona feda olsun şurda durdan bizon hiçde fena değil tam dişime göre gidip getiriyim bari... siz kızı hazırlayın..hehehe Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 çiğ hamsi yerim senin için.......... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 sana bırakmam ben yerim... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 sana bırakmam ben yerim... aç gözlü kaba şey seni... Alıntı
Φ SERENGETİ Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 erbay sana bi koşu bisikleti.. geri vitesli :D Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 beni kesmez o bea... sen bana at al bitane.... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 24 saat emrinde olacak bi aşçı tutuyorum sanaaaa , milletin gözlemelerine sulanmayasınnnn Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.