Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Bana da nasip etsin Amin gece aplam için hem aminnn derdim hemde damat için yardım ederdim Herbişeyi anladımda damat için yardım ne oluyo kaymakım Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 aldığım pastayı ellerimle yedirirdim İşler karışıodu tan haa yok aşkım sana yedirecem elim sürştüde hem aça sana pasta falan yok gııı havale yollarım alırsın pastayı yersin Düzelttin gene Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 teşekkürler arkadaşlar o bana yeterince sürpriz yaptı bu kez ben onu mutlu etmek istedim, rahatsızlığım boyunca bana destek oldu, kaprislerime katlandı, sinirime katlandı, çıgınlığıma katlandı daha nelere katlandı bu ona az bile... Umarım hepinizin karşısına sizi tamamlayan bir eş çıkar, insanın hayatını birleştirdiği insanla ortak paydada buluşması çok önemli... ya çok mutluyum ağla ağla ölecem ablacım inşallah Rabbim banada sizin evliliğiniz gibi bir evlilik nasip eder 10 yıl sonra aynı şeyleri bizde hissederiz inşallah ilk günkü heyecanınızı hiç bir zaman kaybetmeyin Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 ya işte bi damat bulmana yardım ederdim şekerim hem bulamassak zorla damat yapardık çok yakışıklı olanları Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 :( :w00t: Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 ablacım inşallah Rabbim banada sizin evliliğiniz gibi bir evlilik nasip eder 10 yıl sonra aynı şeyleri bizde hissederiz inşallah ilk günkü heyecanınızı hiç bir zaman kaybetmeyin inşallah mineu cum amin diyelim ve senin evlendiğin tarihtede bizim ufaklığın yani efenin sünneti var aynı gün. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 noluyo bee??? :huh: :unsure: Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 ablacım inşallah Rabbim banada sizin evliliğiniz gibi bir evlilik nasip eder 10 yıl sonra aynı şeyleri bizde hissederiz inşallah ilk günkü heyecanınızı hiç bir zaman kaybetmeyin mineu canım Allah kalbinizin güzelliği bilenle karşılaştırsın sizleri iyi dileklerine teşekkürler. sen bir ay sonra bu mutluluğa adım atacaksın, umarım 10 yıl sonra karşılaşırız ve mutluluğunu duyarım inşallah. seni seviyorum Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 mine u nun evlendiği gün bizimde düğünümüz var biricik oğlumuz efe nin sünneti var. mineu inşallah 10 yıl sonrada ilk günki gibi mutlu ve huzurlu olursun kardeşim. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Fenerbahçe/Beşiktaş maçına Beşiktaş tribününden bilet alırdım ama üzerinde Fener forması olmalı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 bende diğer takımı galeyana getireyim bari Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 inşallah mineu cum amin diyelim ve senin evlendiğin tarihtede bizim ufaklığın yani efenin sünneti var aynı gün. aman ne güzel damat olduğu günleride görün inşallah mineu canım Allah kalbinizin güzelliği bilenle karşılaştırsın sizleri iyi dileklerine teşekkürler. sen bir ay sonra bu mutluluğa adım atacaksın, umarım 10 yıl sonra karşılaşırız ve mutluluğunu duyarım inşallah. seni seviyorum inşallah bende sizi seviyorum ablacım mineu inşallah 10 yıl sonrada ilk günki gibi mutlu ve huzurlu olursun kardeşim. amin abicim Allah mutluluğunuzu son nefesinize kadar daim etsin bende diğer takımı galeyana getireyim bari kankim için elimden gelenin en iyisini yaparım kuşum o benim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 kankim için elimden gelenin en iyisini yaparım kuşum o benim Yerim kıss ben seniii senin için neler yapmamki ben Gel bakem .... yapam seni Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 yok kankim gelmem desemde inanma geldim bile :hug: :hug: Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Elimden gelse bugün senin için tatil ederdim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Kankimmmmmmmmmmmm :hug: :hug: :hug: Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Alo yagmur üstteki için dio tutmuş kankim dio ya Yapmıom snein için bişey ( yagmur'a ) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 üsteki için bişey yapamayacağım (bu arada üstteki Tan mış )ama sevgili Tan_Vakti için bir sürpriz yapacağımTan_Vakti benim 10 yıl önce hayatımı birleştirdiğim eşim ve onunla yaşadığım 10 harika yıl için ona sonsuz teşekkür ediyorum... Şaşırdın değilmi Aşkım... buda benim sana doğumgünü armağanım, sen hayatımda tanıdığım en dürüst, en temiz, iyi niyetli insansın Allah'ın bana verdiği armağansın... tüm desteğine, arkadaşlığına, aşkına teşekkürler... Aşkım Seni Seviyorum anaaa bızden gızlemışler,ben bılmıyordum zaten önceden de valla bılmıodum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 aile saadeti, forum saadeti Allahım saadetler saadeti... sedelina bilmiyordu, birde dipnot bilmiyordu hatta hiç karşılaşmadılar... üstteki için, saadetler dileyebilirim. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gece yağmuru senin için yağardım Yağ tabe Alo yagmur üstteki için dio tutmuş kankim dio ya Yapmıom snein için bişey ( yagmur'a ) Kısım ben göslüklerimi efde unutmuşum o yüsden göremedim ( yerse ) Yapma kıssss yaparsan yolarım o saçlarını Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Sıkıosa yolsana Yapmıorum Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 ben yolabilirmiyim... çok canım çektide.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 ben yolabilirmiyim... çok canım çektide.. Yüzünü çizebilir miyim.. Benim de çanım çok istedi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Size kemalpaşa tatlısı yapayım beter gösel yaparım da Natalia sana yok ksım , çık sıradan Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.