Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Size bir iyilik yapıyorum ve hepinizi SEDAT FAN CLUP e üye yapıyorum
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl İste bi iyilik arkadaşım.. Taurus gelmiş hoş gelmiş Ben de senin torunun olmak istiom Sana bastonunu falan getirim
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Ol kız tamam.. Millet 3.torunum geldi.. abi bi kahvaltı be,natalıa az yapmış doymadımmm
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Ol kız tamam.. Millet 3.torunum geldi.. Tsk ederim dedecim Buyur bastonun
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl abi bi kahvaltı be,natalıa az yapmış doymadımmm İstediğin kahvaltı olsun canımıniçi.. NAty;Baston için teşekkür ederim..Bi 40 sene sonra kullanırız inşallah..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl İstediğin kahvaltı olsun canımıniçi.. NAty;Baston için teşekkür ederim..Bi 40 sene sonra kullanırız inşallah.. sağol,ekrana ekmek banıp doyarım de mi
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Şı köşedeki pasta mı neee... Sedelina bende yiyebilir miyim yaa
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl arada bizde doyuyoruz... taurus abicim ellerine sağlık gerçek sen mi hazırladın??? atının saçı çıktı da
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl ben gıdım de kahvaltımı yapayım bari,taurusun hazırladıkları yok ama.taurusz abıcım ne canımı çektırıyon sofraya pasta masta koyup günah be
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Yeşim iyi gidiyorsun.. Aramızda kalmanı sağlardım.. hep öyle olcak zaten abicimmmm buraya dadananı bi daha bırakmayızzzz
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl amanınn çörek börek kurabiyee pastaa , diyet miyet hikayeeeeee yedim gittiii sedoşuma jimnastik salonu açarım ben beee bende faydalanırdımm
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl saolasın figo , eleman lasımdı zatinn sana iyilik yapardımm ?
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl tutacağın salonu boyardım..cestimiz olsun.. badana boya bisim eve de lasım be figgaro sana iyilik yapardımm ? hamsi pilavu yapardum
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl sağolasın apla sssigortada yapacaksan hemen geleyim.. sigortasız olmas tabii , Allah muhafaza sedoşum var o salonda , gel sen gell
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl badana boya bisim eve de lasım be figgaro hamsi pilavu yapardum anında şipşak..hemde italyan alçı sıva yaparız..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.