Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 ben yukardakinin msnsini patlatırdım Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 ben yukardakinin msnsini patlatırdım dinamit mi koyacan? haber ver kaçıyımmmm :w00t: Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 ben yukardaki için dağları delerdim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 ben de biras dinlende başkalarıda yasabilsin derdim ha bire kendi kendine yasıyomuş gibim olmuş da Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 he biras öle oldu pırr pırrr pıııııııırrrrrrrrrrrrrrrr :w00t: Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 ben de biras dinlende başkalarıda yasabilsin derdim ha bire kendi kendine yasıyomuş gibim olmuş da düğün pastasini ben yapardum... Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 erbay'ın kendini tanıtmasını sağlardım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 düğün pastasini ben yapardum... çikolatalı ossun erbay'ın kendini tanıtmasını sağlardım sen de tanıt bare o arada hazır eliniz deymişken Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 adım cihangir, 29 (yiymidokuz) yaşındayım çok neşeliyim ama kısdımmı yanıma yaklaşılmas akrep burcuyum bide feyk değilim :lol: Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 adım cihangir, 29 (yiymidokuz) yaşındayım çok neşeliyim ama kısdımmı yanıma yaklaşılmas akrep burcuyum bide feyk değilim :lol: kendini tanıttığı için tşk ederdim memnun olduk burada olduğun sürece neşeli olursun cihangir burda olupta kısmak pek mümkün olmuyo , daima pozitif ol yalnıs bişi sorcam feyk ne dimek Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 adım cihangir, 29 (yiymidokuz) yaşındayım çok neşeliyim ama kısdımmı yanıma yaklaşılmas akrep burcuyum bide feyk değilim :lol: Fake fakeee Güral porselene ne dersin ? Feyk: Sahte minecim Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 bende memnunum burda olduğuma hep iyi ve seviyeli arkadaşlar var umarım zamanla tanışırız tek tek natalia brawoo 10 puan kazandın Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Sayın kelebek mesajınızı okudum ms'ut ve bahtiyar oldum efendim.. En kısa zamanda msn niz msn me eklenecektir.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 natalia brawoo 10 puan kazandın Bu kadar az mı İletini sıfırlardım ( kelebek'e ) Kral için ne yapsaam.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 natalıa bana kahvaltı hazırlasana daha yapmadım Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 aman efendim asıl ben mes'un ve bahtiyarım bilakis teveccuhunuz, bilgi alışverişi ve arkadaşlığınızı esgeçmek mumkunmu efendim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Feyk: Sahte minecim aman iyi ki bişey biliyon Sayın kelebek mesajınızı okudum ms'ut ve bahtiyar oldum efendim.. En kısa zamanda msn niz msn me eklenecektir.. elimden ne gelirse Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Bu kadar az mı İletini sıfırlardım ( kelebek'e ) Kral için ne yapsaam.. üzgünüm değerlendirme 10 üzerinden yapılmakta 11 verecek halim yok heralde Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 natalıa bana kahvaltı hazırlasana daha yapmadım Ablam bunu bulabildim anca yaa İdare et sen Afiet bal şeker olsun Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Ablam bunu bulabildim anca yaa İdare et sen Afiet bal şeker olsun sağol ya ne güzel görunuorlar,bıde buraya gelseler ekrandan çıkıp Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Arkadaşlar bana yapacağınız en güzel iyilik bana Sedat diye hitap etmenizdir.. Nereden karlx koyduk nickimizi uyuz oluyom ya.. Ama namımız yedi düvene böle yayıldı değiştirmek olmaz şimdi )) Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Arkadaşlar bana yapacağınız en güzel iyilik bana Sedat diye hitap etmenizdir.. Nereden karlx koyduk nickimizi uyuz oluyom ya.. Ama namımız yedi düvene böle yayıldı değiştirmek olmaz şimdi )) bundan sonra sedat deriz, tamam kralx abi Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Arkadaşlar bana yapacağınız en güzel iyilik bana Sedat diye hitap etmenizdir.. Nereden karlx koyduk nickimizi uyuz oluyom ya.. Ama namımız yedi düvene böle yayıldı değiştirmek olmaz şimdi )) tamam kral abi pardon sedat abi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Sedat bise iylik yaaap Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.