Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Olsun senle gelen herşey başım gösüm üstüne Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Olsun senle gelen herşey başım gösüm üstüne gıss üçümüsün başına düşsün olmasmıı...hem daha hafif olar gıss gecem keki pişiriyomusun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Düşsün kıs üçümüsün başına Pişiriyordum galiba unutmuşum kıss yandıııı Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Düşsün kıs üçümüsün başına Pişiriyordum galiba unutmuşum kıss yandıııı gıss mine bu kıss evde kalır kekimi yakmış, ama üsülme canın sağolsun diyebilirim saten diyetteyim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Olsun senle gelen herşey başım gösüm üstüne kıss kankim gider ayak pek bi duygusallaştın göslerime inanamıyom gel kıss bu sefer önce ben öpcem sonrada ısırcam Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 bır bardak soguk su verırdım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 gıss mine bu kıss evde kalır ,kekimi yakmış, ama üsülme canın sağolsun diyebilirim saten diyetteyim Bende diette olduğunu bilerek yaktım zaten evde kalmam kıs polat var kıss kankim gider ayak pek bi duygusallaştın , göslerime inanamıyom gel kıss bu sefer önce ben öpcem sonrada ısırcam Kısım ben hep duygusalımdır Çok ısırma olarmı Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 koğuştaki derin uykusuna ara verip yerleri süpürmesini söyleyebilirim Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 ne yanii yağmurcum olmicakmi bizlee olamaj olamajj yağmurcuma laptop olurum ben bee olmuş kadar oldummu yağmurumm Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 ne yanii yağmurcum olmicakmi bizlee olamaj olamajj yağmurcuma laptop olurum ben bee , olmuş kadar oldummu yağmurumm Maalesef canım pazartesine kadar yokum olmuş kadar oldun paulam Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 madem öle iyi tarafından bakalım duruma , benim için balıklama atla denize olurmu , bide en sevdiğim tekneden paraşütle uçurtturuyolarya korkmassan ondan yapp çok iyi eğlen Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 sacını cekıp kacardım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 madem öle iyi tarafından bakalım duruma , benim için balıklama atla denize olurmu , bide en sevdiğim tekneden paraşütle uçurtturuyolarya korkmassan ondan yapp çok iyi eğlen Paraşütmü Tamam canım sacını cekıp kacardım Bende kaçarken ayağına çemle takar düşürürdüm Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Paraşütmü Tamam canım Bende kaçarken ayağına çemle takar düşürürdüm korkma kısımm çok eğlenceli , bide gökyüzü çok sessiz walla bak , iyi bir tecrübe olur Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Tecrübe mi kankimmmmmmmmmm Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 ne dedimki şimdii ben yaaa Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Çok ısırma olarmı olar olar madem öle iyi tarafından bakalım duruma , benim için balıklama atla denize olurmu , bide en sevdiğim tekneden paraşütle uçurtturuyolarya korkmassan ondan yapp çok iyi eğlen kısım kankimin yükseklik korkusu var, asansöre bilenem binemes o Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 ne dedimki şimdii ben yaaa olar olar kısım kankimin yükseklik korkusu var, asansöre bilenem binemes o kankimi duydun paula nerden bildin kıs asansöre bile binemediğimi Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 yapma yaw yağmurum , yükseklik adam yemeskiii üzüldüm bak güldüğüme bakma tamam madem sadece yüz benim için , şimdide derinlik korkum var, denizde tutar dersin kal gelir banada Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 7. hissin olayım kısss senin kankim Bende çok üsülüyorum ama naparsın işte Yok kıs iyi yüserim ben Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 6. hissinde ben olabilir miyim ... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 iyi bari kal madığıma sevindim manidarımm gel akşam yemeğine yaw , acıkmışsındır sen ? Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 iyi bari kal madığıma sevindim manidarımm gel akşam yemeğine yaw , acıkmışsındır sen ? ne pişireceksin akşama ... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.