Φ Gürz Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 senin için , bir iskender bir bardak ayran ve bir porsiyon baklava yerim, bak sadece senin için başkası için yapmam... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 sevgilim yeşil eriğim benim ben içine hapsolmuş çekirdeğim senin hapiste günler ağır geçer diyorlar olsun bee ben vazgeçtim hürriyetimden yeterki yetim bir çocuk gibi bırakma yüreğimi zira sensiz bu can bir yüktür yüreğime kaldır öpülesi alnını ve bak bana gördün mü gülüm birtek gözlerim değişmedi yine birtek gözlerim açılır açılr gözleri gülümün içlerinde yeşil çam ağaçları uyanışların en tazeleri odamızdan geçer gülüm seninle feriğim fidanım feryadım hey benim zizil parmak memleket gözlüm geceler hep peşinden koşar göğsüme takıp yönümü buldum kak verdin onur verdin yetmezmi deli fişeğim feriğim fidanım feryadım hey benim zizil parmak memleket gözlüm benim en büyük kudretim senin sahiden şehrinde olduğunu bilmek hatta şu an ıslak şehrimde geceliğinle balkondasın bende dokunmaya çalışıyorum ince parmaklı ellerine kaldır öpülesi alnını ve bak bana yoroz değil kararan yüzümde ışığından ayrılmanın kederi birazda işte geldik gidiyoruzun hüznü var ama gördün mü gülüm birtek gözlerim değişmedi yine birtek gözlerim Volkan Konak Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 ablaa bı tavşan kanı çay kapıp geleyımmııı Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 ablaa bı tavşan kanı çay kapıp geleyımmııı senin için yarınkii sınavıma çalışmam;hatta sınava girmem bilee.... (bende kaytarcak yer arıyorumm ) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 senin için yarınkii sınavıma çalışmam;hatta sınava girmem bilee.... (bende kaytarcak yer arıyorumm ) ii bende senın yerıne sınava gırerdım,çok benzıosya malumm Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 gece gece ne yapıcam ya sana halla halla Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 bi temmennide bulunabilirdin.... bişi yapmıycam.. Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 saymanım bu saatte çay ısmarlarım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 poğaça alırdım yanına Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Bende afiyetle yiyebilirim poğaçaları Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 isterse bi poğçada benden.. Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 ayyy hepbirlikte kahvaltııı , çok güsel yaaaa saymanım bana uçurtma alsanaa Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 bunlar bana beleşçi diyo sayman abicim yaaa bende sade bir kahve yapam abime Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 kankim elin deymişken bana şekerli yapıver Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 ayyy hepbirlikte kahvaltııı , çok güsel yaaaa saymanım bana uçurtma alsanaa bunlar bana beleşçi diyo sayman abicim yaaa bende sade bir kahve yapam abime yok daa neler...içmiş kadar olduk eline sağlık.. yaaaa ne tatlı olurdu valla uçurtma uçurtmak gerçi bu saatte olmaz öğleden sonra ben sana gendi ellerimle yaparım merak etme Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 ben sana ne istersen yapardım tatlım benim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 kankim elin deymişken bana şekerli yapıver Tabe kankim yanında da kezzap istermisin Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 ne isterse tatile gönderiyim hava sıcak dinlensin di mi? Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Tabe kankim yanında da kezzap istermisin yok kankim kezzapsıs olsun benim ki olmassa şeker de koyma sana sahmet olmasın ne isterse tatile gönderiyim hava sıcak dinlensin di mi? gidiyo saten Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 ne isterse tatile gönderiyim hava sıcak dinlensin di mi? Saol canım ben bu akşam Antalyaya doğru yola çıkıyorum zaten kısmet olursa Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Saol canım ben bu akşam Antalyaya doğru yola çıkıyorum zaten kısmet olursa gıss canımmm,seninle gelebilirim ben Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 ben de, bende.... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 yok kankim kezzapsıs olsun benim ki , olmassa şeker de koyma sana sahmet olmasın gidiyo saten Şekerr kankim benim şekersiz olurmu hiç üsülme kısss kankim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.