Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl cerenimoooo canem sana yazmadım ben onu yaa yağmur ablama yazmıştım senin için resim galerine resim stoğu yapabilirim hiç deme şimdi yağmur ablama söyledim filan...yemem ben... bekliyorum stoğu ona göre.... ne iyi olur aça bi şeye ihtiyacın var mı canım enişte bey duy duy...
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Yazar cerenimoooo canem sana yazmadım ben onu yaa yağmur ablama yazmıştım Bak buna nasıl sevindim bilemezsin Hiçbişey yapmadan dur öylece
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl oo paula da gelmiş hoşgelmiş var mı paula bir isteğin söyle hemen yapayım derim
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl oo paula da gelmiş hoşgelmiş var mı paula bir isteğin söyle hemen yapayım derim saol üstad , bugün canım biras sıkkın , neşelenmek isterim
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl enişte bey duy duy... saol üstad , bugün canım biras sıkkın , neşelenmek isterim neşelenmek için tek adres tam forumuna geldinis paula hanım
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl hayırlar ola neşen gelsin yerine ne oldu da kimler kırdı seni söyle kıranı dört parça edeyim de sallandırayım mı dört bir yere
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl amanın manidarım ne yaptın can sıkıntısı geçer takılmayın topiclerimi karıştırdın nedir ben beklerim gel manilerdeyim
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl karıştırmadım topikleri rahat ol alışkalık oldu ben de bu huy söyleyeceğim düz yazı ile değil nazımla söylemek istedim mutlu ol
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl Yazar ben bi buzlu rakı alıyım Şişş çekirgeler rakı içmes sana süt getirem ben bu saatte buz gibi limonata olurmu . Sana da K.V cd lerinden getirem
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl hakketten mi gıss bana bi kısılcık şerbeti getir gıss ben sana başka şey yapayım kıyamam tatlım ben sana,pekmez getireyim mi
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl Yazar bana kıyamazsan pekmes getirme sevmiyom yaw Ama ben sana çukulatalı sıcak süt getireyim
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl bana kıyamazsan pekmes getirme sevmiyom yaw Ama ben sana çukulatalı sıcak süt getireyim oldu gıss getirde beraber içelim,AÇAyada veriris hem kıs kısa kaynatırıs azcık
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.