Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl bi gidip bi geliyosun kankim parmaklarını klavyeye yapıştırırdım
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Sonrada seni yapıştırayım duvara olar mı Aysumum :lol:
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl yapıştırdığın duvarla ahbap olmanı sağlar,sonra acaba sen nasıl yapışıyorsun diye kontrol ederdim :lol:
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl Gecenin seni de duvara yapıştırmasını sağlardım yapıştır kısım.....
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl ben seni duvardan kazımaya yardımcı olmaz hatta alttan bastırmaya çalışırdım
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl çektiğin sıvayla yaptığım pastayı sana şişene kadar yedirirdim nerden aklıma geldi böyle bişey yaa
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl aman sen sıvalardan uzak dur bana çiğbörek yapması için psikolojik baskı uygulardım
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Allah sizi bildiği gibi yapsın emi diyecem ama zaten yapmış yapacağını
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl senin için yapamayacaklarımı düşünür bulamayınca da sana sorardım
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl Yazar senin için yapamayacaklarımı düşünür bulamayınca da sana sorardım Bana sorduktan sonra ne ehemmiyeti varki o psikoloji merkezini başına yıkardım Bende seni temeline gömerdim manidar için ne yapılmaz yaw Ne yapılmas
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Olur dur sipariş listemmi hasırlayam bekle tamam mı :lol: Seni bisim cadılardan usak tutardım
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl ah sizler varya siz forumcular gece yağmurum paula va aça ardından mıneu acemi şermin isimlerini sayamadığım yoldaşlarım gececileri ve gündüzcüleri forumun sizler için yapılamayacak şey yok
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.