Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Zaten kapandı gıss dur sana diyet çukulatası getireyim
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl ne istiyosun söyle gısss layla yetmedi çırağanda doğum günü partisi yaptırtırdım(rüyanda tabiii)
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl Yazar ne istiyosun söyle gısss layla yetmedi çırağanda doğum günü partisi yaptırtırdım(rüyanda tabiii) Rüyalarıma karışma güzelyazzzzzzzzz
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl Rüyalarıma karışma güzelyazzzzzzzzz gıss bu çok kolay tamam karışmıyorum hehehe gerçek olmayınca kızdın dimiiii
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Asıl gerçek olmadığına çok sevindim bacım tamam şimdi bana bi çay getir,kant olsun bu mevzuyuda unutalım
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl Günaydın diyecektim ama ç.dışısın kankim tekrar sana cevap yazabilirim
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl kankim tekrar sana cevap yazabilirim kendim için bişeyler yapmayı tercih ederim , alış veriş yapardım kankim girmiş araya elimden ne gelirse
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.