Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl bir tatlı tebessümüne önem verbilirsen ki vermesende yoluna güller serebilirim
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl Yazar o boş bakışını manalı bir bakışa çeviridim Bende kafanı 180 derece çevirebilirim bir tatlı tebessümüne önem verbilirsen ki vermesende yoluna güller serebilirim Kırmısı gül olsun lütfen Violance ( doğrumu yasdım ) çalabilirim
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl Bende kafanı 180 derece çevirebilirim Kırmısı gül olsun lütfen Violance ( doğrumu yasdım ) çalabilirim elimdeki şemsiyeyi bırakırdım
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl Yazar ben seninle Necati'nin nikah şahidi olurum beaaa Ok Sardunyam benim şahidim kankim zaten sende necatinin şahidi olursun Sana bu durum ağır gelirse söyle çekinme Sardunyam
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl Ok Sardunyam benim şahidim kankim zaten sende necatinin şahidi olursun Sana bu durum ağır gelirse söyle çekinme Sardunyam Ne yapalım artık, bağrımıza taş basıp Necati'ciğimin mutluluğu için kara yaslar bağlasamda, bu bana ağır gelsede yineden şahidiniz olurum ay biri beni sustursun yaaaaaaaaa
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl Yazar yok yok ii gidiyorsun sardunyam bi de külçe altın takarsan tam olacak
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl tabi ne demek külçe altın, Erzurum, Trabzon, Adana velhasıl herne kadar il ilçe bilezikleri varsa sana ve Necati'ye takarım... Necati'm elveda artık sana...
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl benim şahidim kankim zaten ben yalancı şahitlik yapamam aça sen önce cafedeki bulaşıkları yıka
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl Yazar bulaşıklarını yıkayabilirim... Kıyarmıyıms ana ben tatlım tabi ne demek külçe altın, Erzurum, Trabzon, Adana velhasıl herne kadar il ilçe bilezikleri varsa sana ve Necati'ye takarım... Necati'm elveda artık sana... Evet şimdi Sardunyam bir şarkı seslendirecek..Kankim çıkar o pamukları kulağından Vakit tamam seni terk ediyorum Bu bir incecik veda havasıdır.....
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl kafedeki bulaşıkları bitirdikten sonra,senin bulaşıklarını yıkayabilirim...
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl demek yine bana hüsran bana yine hasret var yine bana Necati'siz günler düştü... eyvah... ühüüüüüü ühühüüüüüüüü
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl Yazar ben yalancı şahitlik yapamam Yalancı şahitlikmi kafedeki bulaşıkları bitirdikten sonra,senin bulaşıklarını yıkayabilirim... Kıyamam sana demiştim makina ne güne duruyor
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl gelinliğini bitirdim,damadı bulamadıysan bulmana yardım edebilirim...
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl şu ayakkabıların iplerini bağlardım (gerçi bağlı ama ben çözer yeniden bağlardım )
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl Kıyamam sana demiştim makina ne güne duruyor cafenin bulaşıkları ağrı dağını geçmiş diyolar önce onları yıkasın, senin bulaşıkları sana zahmet kankim makinaya diziverirsin artık aça benim gelinliğe yoğunluk vermeni isteyebilirim
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl Yazar gelinliğini bitirdim,damadı bulamadıysan bulmana yardım edebilirim... Gelinliği bitirsen ii olur Açacım senin bişeye canın sıkılmış neşen yok herneyse dert etme tatlım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.