Φ AÇA Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 tamamen yanlışlıkla öylemi tamamen yanlışlıkla düğününda sahneye artoyu çıkarabilirim :w00t: :w00t bu da çok mu acımasız oldu Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Acımasılık senin ruhunda vae bebişim ( Buhran abi gibi oldu as biras idare et gayrı ) Artoyla sana akşam yemeği ayarlayabilirim Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 bende polatı senden çalabilirim :w00t: üstelikkkkkkk ; deniz akkaya ile akşam yemeğine gönderirim saçını başını yol Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Boynuz kulağı çoktan geçmiş kankimmmmm :lol: Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Boynuz kulağı çoktan geçmiş kankimmmmm :lol: efet kankim bayağı iddaalı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Kör testereyle doğrarım gıss seni aça :w00t: Yaparım kankim ii bilir :lol: Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 bilirim testereni bileğileye bilirim sana zorluk olmasın die kankim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Saol kankim ellerin dert görmez inşallah Çünkü sırada da sen varsın Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 bilirim testereni bileğileye bilirim sana zorluk olmasın die kankim Ya herkes sana bi düğün hediyesi vermiş..Ben de düğünün de ücretsiz çalarım.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 e bende şarkı söylerim o zaman dur sesimi ayarlayım öhö öhö Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Düğün salonunu boşaltın herkes canını kurtarsın :w00t: Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 allam bu ne ses kaçınnnnnnnnnnnnnn senin için polatı terkedebilirim bu da benim sana son kıyağım haberin olsun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 nereye kaçtınız yawww size şarkı söylecedim. allaallaaaaaaaaa neyse bende kendime söyleyim bari... altın dişli hayriye fıldır fıldır yüriye... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 cani ömri çüriye gel beriye beriye... çok severim bu türküyü ben kalıp seni dinlemek isterim şekerim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 hadi yenisini döyleyelim tokattanmı geliyonda kız sen almuslumusun.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 senin için polatı terkedebilirim bu da benim sana son kıyağım haberin olsun Ay ne kadar mutlu oldum bilemezsin nereye kaçtınız yawww size şarkı söylecedim. allaallaaaaaaaaa neyse bende kendime söyleyim bari... altın dişli hayriye fıldır fıldır yüriye... cani ömri çüriye gel beriye beriye... çok severim bu türküyü ben kalıp seni dinlemek isterim şekerim Ömrün çürümeye aça hemen satışa getirdin bisi Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 ben seni alacağımda söyle namuslumun? buda güseel türkü sardunyacığım... ama ben türküyü çok sevdiğim için sardunyaya eşlik ettim.sisde gelin çok eğlenceli oluyooor Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 amann esmerim biçim biçim ölürüm "necati" için geceyağmuru bana düşmandır necatiyi sevdiğim için Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Ya herkes sana bi düğün hediyesi vermiş..Ben de düğünün de ücretsiz çalarım.. yemin et Düğün salonunu boşaltın , herkes canını kurtarsın düğünde bari uslu dur kankim nereye kaçtınız yawww size şarkı söylecedim. allaallaaaaaaaaa neyse bende kendime söyleyim bari... altın dişli hayriye fıldır fıldır yüriye... ağzına sağlık sardunyam Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 amann esmerim biçim biçim ölürüm "necati" için geceyağmuru bana düşmandır necatiyi sevdiğim için Hele loy loy kibar yarim esmeri loyyy Hele loyy loyyy YAĞMURUM yarim loyyy ( necatiden dinledinis ) Alıntı
Φ mahmure Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 geleceği geçmişe tercih ederdim....... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 düğünde bari uslu dur kankim Naptım ben şimdi yaw Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 neler oluyor necati benim bee sardumyam sen sonradan geldin,yağmır apla çok sonradan geldi zatenn muah muah can necati gözleri ceyaln necati men sene gurban necati :w00t: rahat bırakın bizi necati'ynen Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 bir taş attım havaya düştü mahpushanaya necatiyi kandırdım bir şişe lavantaya allaam ne kötüyüm ya yaşasın kötülük Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 aman aman necati gözleri yaşlı necati sen beni alda kurtul bu yanındakilerden necati necati benim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.