Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl mine hanım önünde durak kırmızı gömlekli herif ben oluyorum... ben ne demek istedin anlamadı bi açıklama yapması için ricada bulunabilirim
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl Yazar senin için olayı açıklayabilirim Polatın önün de duran kırmızı gömlekli herif Erbaymış
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl kanki ben resmi göremiyorum ya o yüzden anlayamadım canım, teşekkürler göremediğim resim olunca sana mesaj atabilirim
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl Yazar Ben de seve seve senin için resmi görür sonra da yorumlarım Yorumlasam mı acaba
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl Yazar Düğünün de bir çeyrek altın takardım Sonra da geri alardım
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl Yazar koca bulurum Hadi ya vermemek için elimden geleni yapardım Ben de
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl aysumcum karıştı hatlar güzelim şimdi gece yağmuru bana çeyrek altın veriyo düğünümde, sonra da geri almak istiyo ama ben vermiyorum ok bu kadar çok istiyosan tamam bacım al altını oğluna tak
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl Yazar Senin için hiltonu tutayım bea düğün için Al bu kart vizitimi
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl ne altını ya.... aramızda altının lafı olmz. sana çubuk kraker alıım
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl ben çubuk kraker istemiyorum dodiiiiiiii, dodiiiiiiiiiiii, dodiiiiiiiiiiiiiiiiiiii................
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.