Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl Şşşşt..Fiyuuuvt..Oynatmak benim işim kız,dur bakem sen.. tamam sen oynattt daaa neyi oynatcan Tauruscuğum kafayı mı?
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl Eheloooyyy..Oynatalı çok oldu kafayı.Zaten aklı başında,akıllı uslu olsam müzisyen olamazdım ki.Az deli olmak şart bu iş için..
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl Eheloooyyy..Oynatalı çok oldu kafayı.Zaten aklı başında,akıllı uslu olsam müzisyen olamazdım ki.Az deli olmak şart bu iş için.. oı zaman ben snein için Bakırköy akıl hastanesinden bir oda ayarlayayım mademm
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl Odam da var ödenmezim de sağolasın.. Arada gider gelirim yani.. e o zaman ben ne yapim yani senin içinnn sen söyle ben yapim madem
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl Hıslı gitmesin maazallah Feribot seferiymiş Tamam be.. Önce bi su kanalı açardım..
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl ben de sal yapar sizi kurtarır,pc mi getirir sizi foruma sokardım
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl ben de hemşerim için........ tahtımı 1 haftalığına devrederdimmmm...........
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl ben de hemşerim için........ tahtımı 1 haftalığına devrederdimmmm........... teşekkür ederim.ben senin tahtına oturursam arkadaşlarım bana güler. ben en iyisi karşı köyün prensi olayım
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl nie gülüomuş...... benim tahtımın neresi komikkkk???? senin tahtında sorun yok.. çünkü benden prenses olmaz...
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl estağfurullahhh olur mu öleee şeyyyy.... tahtın yanındaki oyuncak bebeği kaldırıpp oyuncak araba koyarız olur biterr
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl estağfurullahhh olur mu öleee şeyyyy.... tahtın yanındaki oyuncak bebeği kaldırıpp oyuncak araba koyarız olur biterr şimdi işte oldu işteeeee.. o zaman ben yarın geliyom tahtıma oturmaya
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl ben de sana peçete alırdım....... eeee grip salgını var...... her an sana da bulaşabilir........ dii mi ama?????????
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.