Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl fatih ürek olmasın... tam üstüne bastın kaldır bakiim ayağını
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl kaldırmasam olmaz mı eziyim biras şu yumuşakcayı... ewt iyi olur ben de vazgeçmiştim zaten
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl fatih ürekte acaba hangisi benim dün akşam çevirdiğim olmasın.
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 18 yıl kusura bakma sana yapacak birşeyim yok kendi işini kendin görcen artık . sana sevdiğinle başbaşa bir akşam yemeği yemeni sağlardım !
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 18 yıl televizyona çıkıp ne kadar çirkin pardon çoookk çirkin olduğunu herkese söylerdim.
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 18 yıl yemyeşil çayırlara uzanıp gökyüzündeki yıldızları sayar ve bol oksijenli bir uykuya dalardım
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 18 yıl zehir beni dahada diri kılar..araya verme zehirini bayan medusa.. yılan saçlarına süt verirdim sabahları...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.