Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 19 yıl armudu sapıyla yemene mani olurdum hehheee sapıyla değil yaw , çekirdekleriyle sana da yedirirdim , çok faydalıymış
Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 19 yıl kısmet kısmet olursa bişey yapıcam mı demek yani bu ?? öleyse bekleris yaw
Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 19 yıl akşam yemeğide yaparmısın? bende senin için etsote yapardım...
Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 19 yıl delüler siziiiii sizi ben bi akıl hastanesine kapatayım en iyüsü...
Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 19 yıl senin için fedakarlık yapardım kendimden bile (Tan'a) gloria için börek yapardım
Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 19 yıl senin için fedakarlık yapardım kendimden bile (Tan'a) gloria için börek yapardım napimm bari ben de eeee pış pış yapimmm
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 19 yıl kabak bile yerim e o zaman ben sana şöle 3 5 kilo kabak alayım da doya doya ye
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 19 yıl bana aldığın kabakları pişirip sana servis yapardım yok ben almiyim ben en iyisi başka bişiler alayımda sen onları pişir abicim,ha olmaz mı
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 19 yıl üzerine sarmısaklı yoğurt döktüğüm kıyafetlerimi yıkaman için sana yollarım
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 19 yıl saol da napcam ben bütün dünyanın günlerini boşver bırak kalsınlar yerinde en iyisi ben sana çorbanın yanına yılan dolması yapayım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.