Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 19 yıl çok derin bi anlam cıkardım yazdıgından... bu yazına karşılık senin için ne yapsam azdır...
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl iyi iyilik olsun diye iyilik yapmaz iyi oldugundan iyilik yapar.. sen söyle elimizden geleni yaparız
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl senin için yengeyi kaldırıp ;; su böreği yapmasına yardım ederdim desem de sakın inan ma... yaw sen bu böreği sabaha yiymezsen sıyırırsın zanlımca...
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl su böğregini yerken seni düşüneceğim .. Vakit geç oldu,anca çiğ börek yapabildim.Yoksa su böreği yapardım..
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl Vakit geç oldu,anca çiğ börek yapabildim.Yoksa su böreği yapardım.. yaw emin ol çiğ böreği su böreğine tercih ederim.... yaw göya karnım toktu..bu saattede olmazkii yaaa...çook kötüsün dede bey..
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl gull nerdesinn bakk bak da utan kendinden .. ellerine saglıkk tsk..
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl bende yapardım... ama iletiye resim koymayı bilmiyorum kii....
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Tamam sen uyu kankim Ben ikimisin başınada çorap örebilerem
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl söktüğüm ipleri ümüğümü sıkamaman için küçük eşit parçalara ayırabilerem
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl bu yazdıklarından sonra onun için ne yapmam ki bakkala gidip ekmek alabilirim
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl sütün yanına kaymaklı bisküvi ile bal al olar mı bahşişi hiç düşünme kankim kesin seni mutlu edecektir
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.