Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl beleşci kankim benim senin için yumoşun kredi kartını isteyebilirim
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Bende kradi kartının limitinin gösünü çıkarabilirim Ne beleşçiliğimi gördün yahu
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl tabe canım asla kabul etmes hiçbir şeyi hesap ödeme ve ısmarlama konusunda üstüne yoktur kankimin
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Evet işte aynen bahsettiğin gibi bunda ne anormallik var :lol:
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl anormallik bisde dimi kankim kıss varya sırf şu tatilde yaptığın beleşcilikleri anlatsam roman olar
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar roman değil hikaye Kıs ben sisin için neler yaptım bea kör pisisn kısım sen
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl yaa tabe neler yaptın kısım bi usayın derinliklerine bile göndermedin nişanlımla
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl biliyom kankim kankim şu melankolik midir nedir ondan olmuşsun ya ne saman geçer
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl portakal soyardım kendisine gelir gelmes hismet haaaa tşk ederim Saman ne ki hey Allahım ya bilmiyom kankim melankoliğinin geçmesi için doktora götürürdüm
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Bunun için bir doktor varmıki kankim Kıs sen musiplik olsun diye beni veterinere falan götürürsün he
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 19 yıl ablana da bi bilgisayar alırdım sana engel olmasın da her zaman gelebilesin diye
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 19 yıl ablana da bi bilgisayar alırdım sana engel olmasın da her zaman gelebilesin diye sen nirden biliyon bakim ablamın bana engel olduğunu?? senin resmini çiziyimmi??
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 19 yıl yanii sırff sen mutlu ol diyee...kemdime bir külah dondurma alırdım..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.