Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Bakalım ve düşünelim Zaptı namümkün'ün foto-finiş resimlerini getirem ben sana
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl Bakalım ve düşünelim Zaptı namümkün'ün foto-finiş resimlerini getirem ben sana Klimalı bir ortam nasıl olur du..?
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl Bakalım ve düşünelim Zaptı namümkün'ün foto-finiş resimlerini getirem ben sana sen zaptı namümkünü nerden biliyon bee..
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl sen zaptı namümkünü nerden biliyon bee.. lahana yapayrumm gel hadii
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl ömrünün sonuna kadar canın arkadasın olarak kalimmmm olur mu?
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl Allah uzun bir ömür versin de arkadaşlığımız da uzun sürsün diye dua edeyim senin için..
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl O hatunun karakteri de güzelse ve akıllıysa ok gönder.. Kafayı dinleyebileceğin bi tatil..
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl galiba benim sana imzandaki kızı bulup göndermem kadar zor bişi bu sene benim boyle bir tatil yapma olasılığım
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl haçan geçen hafta hergün mıhlama yapıp yedim, birdaha yaptığımda sanada verebilirim
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl bende 1 tane daha bilgisayar almayı düşünüyorum..sana verebilirim.. kurtul artık şu lap-top'dan..
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar peçe alabilirim Niye peçem eskimiş mi Sana kasan dibi yapam
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl ben de sana karpuz kesem tam gözlerine uymuş peçen ama siyah daha güzel olur bence
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Hadi o zaman hemen gidip alalım siyah peçe Yok ben karpus suyu isterem ay bu şey gibi oldu '' ben kirazı isterem '' Şener Şenin filminden
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl kornişonsa olur canım ay canım istedi yaw ben de sana kahve yapıyım abam paulama can kurban ayol gecem ya hadi alışverişe çıkalım hayatım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.