Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl ne malüm senin resmin deel bu hem bende resim göstersem inanmamanız lazım belki benim resmim deilse?????? ozaman yandakide benim resmim
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl dağıtmasanız diyorum topici isterseniz bi başlık acın kız mı erkek mi diye orda tartışın. bu topic benim için ne yapardın topici bilginize kelebek senin bu başlığı anlamanı sağlardım
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl hani ne kadar Süpersin sen ya kelebek len karnım çatlıcak gülmekten
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl o sen misin kralx abi aman allam olamaz bugün en çok aşık olduyorum ben böyle senin için daha fazla saçmalamayıp susardım ben
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Yuh nasıl değil birde muhtardan mühürmü vurduraydık üstüne.. glorya sen aç öle bi topic geliriz belki, biz eğleniyoruz...
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl kelebek senin bu başlığı anlamanı sağlardım gloria bende senin bu başlığı bana anlatmanı sağlardım
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Biz açtığımız absürt yemekler topicinde eğleniriz gloria..Bari adı neyse,konu da o..
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Yuh nasıl değil birde muhtardan mühürmü vurduraydık üstüne.. glorya sen aç öle bi topic geliriz belki, biz eğleniyoruz... evet işte ben bunu istiyorum
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl kavga etmeyin arkadaşlar der,bide espri patlatmaya çalışır orrtamı yumuşatırdım :w00t:
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl gloria bende senin bu başlığı bana anlatmanı sağlardım Haklsıın kelebek..
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Biz açtığımız absürt yemekler topicinde eğleniriz gloria..Bari adı neyse,konu da o.. hadi o zaman absürd yemekler tarifine gidelim de biz de azıcık eglenelimmm
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl kavga etmeyin arkadaşlar der,bide espri patlatmaya çalışır orrtamı yumuşatırdım :w00t: ben yumuşamam bikere
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Haklsıın kelebek.. ne oldu mührü bulamadınmı?????? göremiyorum mühür mühür???????
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl arkadaşlar başka konuya gidecekseniz benimde elimden tutun götürün yabancısıyım buranın gloria beni purda bırakma
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Yunus hadi mührün yazıları burnuma denkgelirse...? fena mı ben erkekim bak bıyıklarım dersin bana
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Sen o musun ben bumuyum gel en güzeli msn den camlaşalım.. Ya birbirimize aşık oluverirsek durup duruken al başına belayı.. Aşk beladır çünki..
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl sen yumuşamıssın yumuşayacağın kadar Valla bugün espirilerinize bayılıyorum arkadaşlar.. Çok güzeldi yunus..
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Sen o musun ben bumuyum gel en güzeli msn den camlaşalım.. Ya birbirimize aşık oluverirsek durup duruken al başına belayı.. Aşk beladır çünki.. msn var ama sen erkeklere aşık oluyormuydun yaaa??????(senin gibilere yok)
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl sen yumuşamıssın yumuşayacağın kadar bayanlara karşı nazikimdir ama sana sert olayım nede olsa yunus abi
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl msn var ama sen erkeklere aşık oluyormuydun yaaa??????(senin gibilere yok) Haydaaa işte bunu hesap edemedik tüüüü Bana msn vermedi bide sen dene kelebek belki verir..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.