Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl evettt şimdi çine gıdıyorum ve kendımı karate yaparken hayal edıyorummm hayttt huyttttttttttt bu yeşim için:pattt bu aça için:küttt buda benım için:danggggggggggg buda istek ısteyen seyırcılerımıs için:yar saçların lüle lüleeee çok güzel sedelina ablacım yürüüüüü kim tutar seniiiii
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl -------------------- Çin'de kanat çırpan bir kelebek;Kanada'da kasırgaya neden olabilir.. İnsanların hayatında kelebek etkisi yaratabilirsiniz.O nedenle vicdanlı olun..!!! ------------------- çok garip hoşgeldın nıe bılmen lazım malum sende kelebeksın.senın hemşerıler nelere neden oluyor bak
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl krakx biz teyzem gillerdeyiz senin annende dayın gillere gidecekmişsiniz seni çağırdı yolla eve dedi Gerçekmi tan.. Len demeseydin forumda kızlarla konuştuğumu... eyyyvahhhhhhhh
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Gerçekmi tan.. Len demeseydin forumda kızlarla konuştuğumu... eyyyvahhhhhhhh dermiyim len kavede piş pirik oynuyoz dedim bu arada kelebek hoş geldin denemelerin bitti sanırsam
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Kelebek bunca zamandır tanışırız yazışırızda sen bay bayan.. ? Valla bilmiyorum bak ksr bakma..
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl yaa kız ismimi bilmiyordum yani şimdi dunyada hiç erkek kelebek yok mu?
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl bayan zanmaları normal bir durum kelebek keşke tırtıl koysaydın yawww
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl bayan zanmaları normal bir durum kelebek keşke tırtıl koysaydın yawww katılyorum tan abi
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Hakkaten tırtıl olsan problem yoktu.. Neyse isim ne kelebek.. Ben sedat..
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Bende memnun oldumda.. Kafama takıldı erkek kelebek meselesi..
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl birazdan herkezin çenesi düşer sedoşun zaten çenesi düşük gloriya için kek yapardım sonrada oturup ben yerdim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.