Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 19 yıl ne pişireceksin akşama ... ne pişirmesi yaw , işteyim ben daha , dışarda ısmarlicam olmasmı yoksa minecim ayıpsın be gel tabiiki
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 19 yıl amanın minecim bedava yemek,yağmur hemen geler bizde gidelim bütün forum bu akşam tatlımdayıs galiba
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Ne demişler nerde beleş oraya yerleş nerde dayak ordan kaç :lol:
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 19 yıl ev yemeği ile bir olmaz ve bunu saymayız ellerinle bir mantı açarsın bize daha sonra tamam mı pauala eee arkadaşlar siz de bir şeyle yaparsınız yanına artık ben mi ? yok ben sadece yiyecem
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 19 yıl Cana ihtiyacın var mı..?İstersen verebilirim.. canın seninle kalsın arkadasım senin varlığın beni mutlu ediyor...Yoklugunda uzulurummm
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl pc ni çökertırdım hizmetçi tutardım ev temizliğini yapsında sedoş forumda kalsın diye
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl hizmetçi tutardım ev temizliğini yapsında sedoş forumda kalsın diye çok konuşma bı çay kap gel bakım ufaklıkkk
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl çaylarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diyen birini tutar evde çay yaptırırdım
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl ne kadar çok dert ettininz şu çay meselesini Ben sizin için yaparım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.