Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl senin için gök yüzünden yıldızları senin için yer yüzünden çiçekleri ve sadece ama sadece senin için gerçekleştirirdim bütün dileklerini ...
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl teşekkür ederim manidarım , istediğim herşeyi yapmış sayıyorum seni , dile benden ne dilersen olur bunun peşi herhalde
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl dielemek senden yapmak ise benden iste engin denizleri kulaç klaç aşayım iste daglardan yol açıp yanna varayım bir dediğn iki olmadan gerçekleştireyim
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl ee madem çok ısrarcısın manidarım alayım 3 yapraklı yoncamı , ama yok bulamam dersen , koparırsın 4 lüden bi yaprağı , o da olur
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl istediğin üç yapraklı yonca olsun gönülden muhabbetin eksik olmasın sen dile,dile de olmassa dilediğin bil ki sen değil manidar utansın
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl çay ile kurabiyenin hatrıa 40 yıl söylee ne dilersen hemen gerçekleştirelim...
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl seni marmarise tatile gönderiyorum o zaman ben de hem de en sevdigin kişiyle beraber
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl Valla sağlam bi tatile ihtiyacım var,olabilir mi.. ? tabi ne demek nereye istersen hmen seni marmarise tatile gönderiyorum o zaman ben de hem de en sevdigin kişiyle beraber glorıa sana da sahanda bir yumurta yapayım mı
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl tabi ne demek nereye istersen hmen glorıa sana da sahanda bir yumurta yapayım mı kıs tatıle gönderıyor manıdar ne yapıyor sahanda yumurtaaa
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl beğenmediysen kızartabilirim de yumurtaları sen iste yeterki o kadar muhabbetimiz var yani nihayetinde
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl beğenmediysen ben yumurtlayım yumurtaları sen iste yeterki o kadar muhabbetimiz var yani nihayetinde
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl O ne be? Sana ılık süt yapardım uykunu getirsin diye.. dişim ağrıyo dedim ben uykuya ihtiyacım yok.. Ağrımı unutmaya ihtiyacım var.. O da su an sadece bir şekilde olabilir...
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl bütün arkadaşları bise yemeğe davet ederdim bende yemek hasırlamana yardım ederdim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.