Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl yenisini ne yapcak eskisini tamir ederiz hatıraları vardır hem simdi o gitarla onun
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl Eskilerden kalma tüm Rock ve metal kasetlerimi verirdim.. Scorpions ları dahi..
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl kızlara karşı seni tek bırakmayacak bir taurus dolly'si yaratırdım ... kopyalardımmm taurusu
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl herkese selam aranıza yeni katıldım ... adım koray Almanya oturuyorum.. Eskilerden kalma tüm Rock ve metal kasetlerimi verirdim.. Scorpions ları dahi.. Çok mutlu olur sana en sevdiğin birşeyi alırdım
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl forumu ağzına kadar Uye ıle doldururdum su basLıkLarın hepsınde senın adın yazmasın die
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl hımmm demek öyle... bende gideyim o zaman da sen de kal tek başına küstüm bir daha oynamıyorum... al misketlerini...
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl ya ben ne yapayım geceLErı forum dedıgın boyLe olmaz ama eskı Turkısh Medıa cılardan kaLmamıs yenıLer de cafeLer kapanana kadar anLasıLan ancak kalabıLıyor Idare etmesını bıLmek gerekır cogu zaman hepsınde senın adın yazmasın die
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Aman usak dur bendennnn :lol: Zira yumurtaya alerjim var 8 çeşidini düşünemiyorum bile
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl Dünyanın ipine çeker seni bir gül gibi koklar dikenleri kendime batırırdım Çok iddialıyız Sana güneyde yemyeşil bir alan sunardım. (yılansın ya o açıdan )
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl Sen benim yeşil alanım ol bende üstünde sürünenin (yılanım ya ) Ağır ol batman gel Laubalilik istemez Senin için, hiç birşey yapmazdım. Hayır da bir cevap şeklidir demi
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl Benim için düşüncenin bin katı nasip olsun sana Beni anlamak,paylaşmak yürek ister,senin düşünceni düzeltmeni isterdim Tanımadıklarım için, hep iyi şeyler düşünürüm Senin için yapacağım şey, benim düşüncelerimin senin düşündüğün gibi olmadığını gösterirdim.
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl Yürek doğuştan taş olmaz, sonradan da olmasının nedenini öğrenir, yardımcı olmaya çalışırdım
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl taş yüreğimi yumuşatma çalışmalarına katkıda bulunmak için sana yumoş alırdım
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl taş yüreğimi yumuşatma çalışmalarına katkıda bulunmak için sana yumoş alırdım Kendi kalp yumuşaklığım yeter Başarabilirim Senin için ne yapayım sen söle onu yapayım he
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.