Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl Yazar dua mı edeceksin.....ne kadar güzel gözümde ve gönlümdeki yerini bi kat daha arttırdım... bizde senin mutluluğun için dua edeceğiz söz... Dularımın içinde sende varsın İlbey abicim zaten Kankim sende varsın Hayırlısı ile bir an önce düğününüsü yapasınıs diye
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl gelinlik almaya giderken çağırabilirim seni (kankime) ilbey abim sizde damatlık beğenmeye gidersiniz
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 19 yıl Ay yerim ben seni ellerine saağlık Beraber yiyelim derim daha ne deeim
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 19 yıl Ben senin için ne yapıyım ımmmm Meyve getiriyim mi sana yemegini yemişindir sen
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 19 yıl yedim ben getir simdi tr de yesil egrik cikmisdir varsa egrik getirirmisin
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 19 yıl yah ciidimi varmi cok seviyorum ya cok az bide eksi olcak getirrrrrrrrrrrrr
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 19 yıl Yazar yedim ben getir simdi tr de yesil egrik cikmisdir varsa egrik getirirmisin Egrik nedir Gülsün yeni bir meyva türümüdür Onun adı Erik
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Eksi değil artı Kızım ekşiii Sana türkçe sözlük alayımmı tatlım
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 19 yıl ya lütfen anliyonuz iste o kadar kusur oluyor herseyi aklimda tutamiyorum noktali harfler yok benim tastaturda
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 19 yıl Bak gece anlamıosan eger Gülsün'ü kullanma klavuzunu verebilirim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.