Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl bol limonlu limonata yapayım sana olur mu? yada mavi gül alıyım bi tane çok güzel kokuyor çünkü
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl İlk ebe değil sadece, körde olacan tamam kör ebe olcam aça sana çaça yapmayı öğretebilirim
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl Yazar aça sana çaça yapmayı öğretebilirim :w00t: Banada banada öğret nolur
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl çaça değil de salsa öğretebilirsin bende sana şemsi paşa pasajında ses büzüştürmeyi öğretebilirim
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl :w00t: Banada banada öğret nolur tamam kankim heyecanlanma öğretirim
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl çaça değil de salsa öğretebilirsin bende sana şemsi paşa pasajında ses büzüştürmeyi öğretebilirim salsayı da biliyorum tabe öğretirim neden olmasın
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl çok sevinirim şekerim öğretebilirsen tabi.neden olsa 11 de anca anlıyorum diksiyon dersimde öğretmen olursan ne mutlu olurum... bende sana kendi çayını nasıl demlersin onu öğretirim
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl Yazar ne güzel olur hem de bir de sarkı söylermisin ben de senin için masal anlatırım Söylerimde nasıl duyacan Anlat tabe ama akşam anlat tamam kankim heyecanlanma öğretirim Sabırsızlıkla bekliyor olacağım kankim salsayı da biliyorum tabe öğretirim neden olmasın Milleti boş vaatlerle kandırmasana
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl çok sevinirim şekerim öğretebilirsen tabi.neden olsa 11 de anca anlıyorum diksiyon dersimde öğretmen olursan ne mutlu olurum... bende sana kendi çayını nasıl demlersin onu öğretirim aaaaaa yuk canım bu defa öyle 11 kere anlatmam ona göre ben çay demlesini biliyorum hemde
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl Sabırsızlıkla bekliyor olacağım kankim Milleti boş vaatlerle kandırmasana bence sabırla bekle kankim bunlar vaat değil kuşum, sen beni belediye başkan adayı mı sandın bunlar gerçek
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Sen istersinde ben gülmezmiyim abicim Mutluluğunun daimi için dua ederim ..
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl dua mı edeceksin.....ne kadar güzel gözümde ve gönlümdeki yerini bi kat daha arttırdım... bizde senin mutluluğun için dua edeceğiz söz...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.