Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 19 yıl ben de istiyorum geçer inşallah 2 senenin çabuk geçmesini dileyebilirm senin için
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 19 yıl hepinize davetye verebilirim! (yaklaşik 20 kişiye davetye versem burdan hepsi burgulu bilezik taksa bir araba alırım )
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 19 yıl senin için ne yapıcağıma sınır koymuyorum.. ne istersen yaparım..
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 19 yıl aşkıyla son nefeslerine kadar ayrılmamaları için dua edebilirim
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 19 yıl necati şaşmaz yakın arkadaşım olur istersen tanıştırabilirim....
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 19 yıl Yazar necati şaşmaz yakın arkadaşım olur istersen tanıştırabilirim.... Ciddi misin
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 19 yıl kandırıyo kuşum seni ben seni zekeriya beyazla tanıştırabilirim istersen, çok samimi arkadaşım olur
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 19 yıl Yazar kandırıyo kuşum seni ben seni zekeriya beyazla tanıştırabilirim istersen, çok samimi arkadaşım olur Benim manevi duygularımla ve hislerimle oynamayın
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 19 yıl kıskanç mıneu şimdi resmimizi koyacam şuraya ama deşifre olmıyım diye koymuyorum...
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 19 yıl kıskanç mıneu şimdi resmimizi koyacam şuraya ama deşifre olmıyım diye koymuyorum... katılıyorum kuşuma bencede bi denemelisin hadi hadi koysana resmini
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 19 yıl Yazar Erbay Polaatttttttttttttttttt :wub: yaaaaaaaaaa niye yapıosunuz bunu banaaa
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.