Φ hasan17 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2005 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2005 Öcalanın yeniden yargılanması kararına ne diyorsunuz.....? Alıntı
Φ tunc878 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2005 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2005 Bence sadece şekle tabi bazı yanlışlıklar yüzünden yeniden yargılanması gerekiyor.Fakat bayrak yakma olayları ile halkın gerginleştirilmiş olması ve ardından bu kararın verilmesi bence manidar.Ortalığı tekrar karıştırmak istiyorlar. Alıntı
Φ hasan17 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2005 evet haklısın bana görede burda amaç TÜRKİYEDE karışıklık çıkarmak Alıntı
Φ tunc878 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2005 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2005 (düzenlenmiş) evet haklısın bana görede burda amaç TÜRKİYEDE karışıklık çıkarmak 4446[/snapback] Zaten herkesinde bildiği gibi bu ****** bin kezde yargılansa sonuç aynı çıkacak bunu bu kararı veren aihm de biliyor fakat dediğim gibi amaç başka.Tekrar yargılama sırasında geçenlerde olduğu gibi bayrağımıza yapılacak bir saygısızlık durumunda olayların nerelere geleceğini kimse tahmin edemez. Tarih: 15 Mayıs , 2005 Düzenleyen: Admin Alıntı
Φ affedilmez Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2005 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2005 binlerce sehidimizin katili bu insanın tekrar yargılanmasını degil bir an önce asılıp digerlerine ibret olmasını ister gonul gel gor ki yukarda isler bole yurumuyor uluslarası hukuk engel diyorlar....onlar bizim binlerce insanımızı katlederken insan hakları yok katilin savunmasına gelince var benim bole bir hukuk anlayısına tahammulum yok Alıntı
Φ tunc878 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2005 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2005 Zaten uluslararası hukuk bir örümcek ağı gibidir küçük sinekler takılır fakat büyük sinekler deler geçer burda da olay bu bence. Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2005 ikinci yargi da elbette bir seyi degistirmeyecek. Ama herseye ramen bu yargi Apo yu kürtler ve dünya kamu oyu önünde sanki bir halk kahramani fasist bir ülke tarafindan yanlis yargilanmis, avrupa tarafindan da Türkiye ye ders verircesine adami yeniden yargilayarak, ülkenin direncini kirmak ve apoyu mandela nin durumuna getirmek amacini tasiyor. Buna dikkat edelim. gerci türkiye halki apoyu asla basi bos birakmayacaktir??????? bunu da unutmayalim: Zira dogu ve bati anadolu halkimizi ikiye bölüp, ülkemizi ABD ve avrupaya peskes cekmeye calisan apo nun kimler tarafindan yaratildigini herkes biliyor. Zaten bu bilindigi icin teslim edilmedi mi? Alıntı
Φ önce@vatan Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Bırakın yargılansın o vatan haini orada geberecek başka yolu yok bunun Alıntı
Φ önce@vatan Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 binlerce sehidimizin katili bu insanın tekrar yargılanmasını degil bir an önce asılıp digerlerine ibret olmasını ister gonul gel gor ki yukarda isler bole yurumuyor uluslarası hukuk engel diyorlar....onlar bizim binlerce insanımızı katlederken insan hakları yok katilin savunmasına gelince var benim bole bir hukuk anlayısına tahammulum yok Arkadaşım asılması onun kurtulması demektir bu kadar insaflı olamazsın o yaşamalı ki türk halkının ne kadar güclü oldugunu görsün ve dirhem dirhem can versin ben sadece şunu isterdim bir meydana getirecekler insanlar onu türürükleriyle bogacak bunu çok isterdim Alıntı
Φ bozkurtmusti Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 bir meydana getirecekler insanlar onu türürükleriyle bogacak bunu çok isterdim aynenönce vatan kardeşim hatta benim daha değişik yöntemlerim var; ama açıklarsam sadist damgası yerim Alıntı
Φ önce@vatan Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 bir meydana getirecekler insanlar onu türürükleriyle bogacak bunu çok isterdim aynenönce vatan kardeşim hatta benim daha değişik yöntemlerim var; ama açıklarsam sadist damgası yerim Arkadaşım ben senin ne diyecegini anladım ama bize yakışmaz o kadarı Alıntı
Φ berker18 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 o öcalan dene adamı (pardon adam dedim kızmayın) asarsanız, bütün kürdistan heveslileri apoyu milli kahraman ilan eder, asıldığı günlerde kara bant falan bağlarlar, olay çığrından çıkar... keskin sirke küpüne zarar meselesi... bırakın yaşasın, gücümüzü görsün... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.