Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bence sadece şekle tabi bazı yanlışlıklar yüzünden yeniden yargılanması gerekiyor.Fakat bayrak yakma olayları ile halkın gerginleştirilmiş olması ve ardından bu kararın verilmesi bence manidar.Ortalığı tekrar karıştırmak istiyorlar.

Gönderi tarihi: (düzenlenmiş)
evet haklısın bana görede burda amaç TÜRKİYEDE karışıklık çıkarmak

4446[/snapback]

Zaten herkesinde bildiği gibi bu ****** bin kezde yargılansa sonuç aynı çıkacak bunu bu kararı veren aihm de biliyor fakat dediğim gibi amaç başka.Tekrar yargılama sırasında geçenlerde olduğu gibi bayrağımıza yapılacak bir saygısızlık durumunda olayların nerelere geleceğini kimse tahmin edemez.

Tarih: Düzenleyen: Admin
Gönderi tarihi:

binlerce sehidimizin katili bu insanın tekrar yargılanmasını degil bir an önce asılıp digerlerine ibret olmasını ister gonul gel gor ki yukarda isler bole yurumuyor uluslarası hukuk engel diyorlar....onlar bizim binlerce insanımızı katlederken insan hakları yok katilin savunmasına gelince var benim bole bir hukuk anlayısına tahammulum yok

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

ikinci yargi da elbette bir seyi degistirmeyecek.

Ama herseye ramen bu yargi Apo yu kürtler ve dünya kamu oyu önünde sanki bir halk kahramani fasist bir ülke tarafindan yanlis yargilanmis, avrupa tarafindan da Türkiye ye ders verircesine adami yeniden yargilayarak, ülkenin direncini kirmak ve apoyu mandela nin durumuna getirmek amacini tasiyor.

Buna dikkat edelim.

gerci türkiye halki apoyu asla basi bos birakmayacaktir???????

bunu da unutmayalim: Zira dogu ve bati anadolu halkimizi ikiye bölüp, ülkemizi ABD ve avrupaya peskes cekmeye calisan apo nun kimler tarafindan yaratildigini herkes biliyor.

Zaten bu bilindigi icin teslim edilmedi mi?

• 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

binlerce sehidimizin katili bu insanın tekrar yargılanmasını degil bir an önce asılıp digerlerine ibret olmasını ister gonul gel gor ki yukarda isler bole yurumuyor uluslarası hukuk engel diyorlar....onlar bizim binlerce insanımızı katlederken insan hakları yok katilin savunmasına gelince var benim bole bir hukuk anlayısına tahammulum yok

Arkadaşım asılması onun kurtulması demektir bu kadar insaflı olamazsın o yaşamalı ki türk halkının ne kadar güclü oldugunu görsün ve dirhem dirhem can versin ben sadece şunu isterdim bir meydana getirecekler insanlar onu türürükleriyle bogacak bunu çok isterdim

Gönderi tarihi:

bir meydana getirecekler insanlar onu türürükleriyle bogacak bunu çok isterdim

aynenönce vatan kardeşim hatta benim daha değişik yöntemlerim var; ama açıklarsam sadist damgası yerim

Arkadaşım ben senin ne diyecegini anladım ama bize yakışmaz o kadarı

Gönderi tarihi:

o öcalan dene adamı (pardon adam dedim kızmayın) asarsanız, bütün kürdistan heveslileri apoyu milli kahraman ilan eder, asıldığı günlerde kara bant falan bağlarlar, olay çığrından çıkar...

keskin sirke küpüne zarar meselesi...

bırakın yaşasın, gücümüzü görsün...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.