Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ

• Kendi dirseğini yalamanın imkansız olduğunu ?

>

• Ördeğin vakvaklamasının yankı yaratmadığını ve bunu kimsenin açıklayamadığını?

>

• Fotokopi makinelerinde meydana gelen arızaların %23 unun, makinenin üstüne oturup kendi popolarının fotokopisini çekmek isteyen insanlar sayesinde meydana geldiğini?

>

• İnsanların yaşamları boyunca uyku sırasında yaklaşık 70 böcek ve 10 örümcek yiyeceğini?

>

• İdrarın zifiri karanlıkta parladığını?

>

• Eğer çok şiddetli hapşırırsan, kaburgalarından birini kırabileceğini?

>

• Hapşırmayı engellemeye çalışırsan,basındaki veya boynundaki damarlardan birinin yırtılabileceğini ve ölebileceğini?

>

• Hapşırdığın sırada gözlerini acık tutmaya çalışırsan, yerlerinden fırlayabileceklerini?

>

• Domuzların vücut yapılarından dolayı hiçbir zaman baslarını yukarı kaldırıp gökyüzüne bakamadıklarını?

>

• Dünya nüfusunun %50 sinin hiç telefonla konuşmadığını?

>

• Farelerin ve atların kusamadıklarını?

>

• Kulaklık kullanarak 1 saat süreyle müzik dinlemenin kulaktaki bakteri şayisini %700 arttırdığını?

>

• Çakmağın kibritten önce bulunduğunu?

>

• Parmak izleri gibi dil izlerinin de her insan için benzersiz olduğunu?

>

• Bu yazıyı okuyanların büyük çoğunluğunun ilk maddeyi okuduktan sonra merakla, dirseklerini yalamaya çalışacaklarını?...Biliyormuydunuz…?

.

Gönderi tarihi:

biliyordum :P

o yüzden yalamadım :P

Tekrar deneseydin...Belki bu sefer olurdu....

Not: ben bi daha denedim, yine olmadı.

Gönderi tarihi:

valla ben denedim :D

Gönderi tarihi:

öğrenmiş olduk

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.