Φ Dayı Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 Kadehler AŞK ile dolunca..dayı SERHOŞ oluyor.. Teşekkür ederim kardeşime.. :clover: Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 Bizden de eyvallah Dayı'ya... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 Hepinize gelsin arkadaşlar.. Enya-Caribbean Blue Dolphins Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 sadeness/enigma teşekkürler Sn.AED.. uzun zamandır dinleme fırsatını yakalayamadığım bir İlahiydi.. Bi istekte bulunsa dayı..acaba diyorum şu Mercan Dedenin Nerdesin isimli parçasınıda sadeness/enigma nınki gibi topice koyabilirmisin..youtoubeyi açamıyorumda.. sn.FUZULİ ve Sn.gün.dem..sizlerede ayrıca.. İki gecedir kulaklarım acıdı kulaklıktan..hep sizin yüzünüzden.. ben yetişemedim.@FUZULİ vermiş..çok da iyi etmiş..ben de keyifle dinledim. Hepinize gelsin arkadaşlar.. Enya-Caribbean Blue Dolphins enya benim de hit imdir..sağol @birce Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 erkan oğur... nasıl buluyorsunuz arkadaşlar..? türk özgün müziğinin son zamanlarda yetiştirdiği bir değer bence.. 1 Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 Erkan abiyi seviyorsanız şayet birde onun öğrencileri olan A.Rıza ve Hüseyin Albayrak..bu ikiliylede tanışın derim tanışmadıysanız.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 sevgili @dayı erkan oğur u yeni keşfettim.. işler yoğundu soz zamanlar, ben geri kaldım kültürel katılımlardan, oğur da, derinliği,özgünlüğü dahası evrenselliği buldum.. helede günümüz magazin- müzik dünyamızdaki birçok sanatın yanına bile yaklaşamayacak kişiler öyle yerdeler ki.. o zaman bu insanın değeri daha bir arttı. önerdiğiniz <öğrencileri>nde aynı derinliği ve özellikle evrenselliği bulamadım..daha bir otantik (yerel kültür), cemevi ihtiyaçlarına ve çevresine hitap eden bir çalışma içindeler..ki bunlar da gerekli..ama benim müzikte aradığım tarz evrensellik.. yani gerektiğinde bir kelime şarkı sözü anlamayacak,ama uçup gideceksiniz derinliklerde.. Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 Murat Kekilli-Yandı Bu Yürek Yandı Yar Açın birazcık sesi, bırakın kendinizi müziğe, götürsün istediği yere... Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 Murat Kekilli-Yandı Bu Yürek Yandı Yar Açın birazcık sesi, bırakın kendinizi müziğe, götürsün istediği yere... eyvallah iyi geldi.. yanlış hatırlamıyorsam,kekilli <bu akşam ölürüm> 1998 de çıktığında bir kaç intihar yaşanmış, kekilli çok üzülüp uzun süre ortada gözükmemişti.. ama her halikarda kadife gibi bir ses.. sevgili fuzuli sen mercan dede benzeri kıyıda kalmış yada benim bilmediğim hazinelerden bul.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 yıl 1980 ler.. pink floyd adında birkaç kişiden oluşan bir müzik grubu çıktı amerikada.. yaptıkları müzik rock tu..ama günlük yaşama uyarlayıp amerikan eğitim sistemine en büyük eleştiriyi < Another Brick in the Wall>şarkılarıyla yaptılar ve uzun yıllar tüm dünyada HİT olup protest müziğin öncüsü oldular.. Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 Yansımalar-Bab-ı Esrar Gizemli bir aleme neyle yolculuk... Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 yıl 1980 ler.. pink floyd adında birkaç kişiden oluşan bir müzik grubu çıktı amerikada.. yaptıkları müzik rock tu..ama günlük yaşama uyarlayıp amerikan eğitim sistemine en büyük eleştiriyi < Another Brick in the Wall>şarkılarıyla yaptılar ve uzun yıllar tüm dünyada HİT olup protest müziğin öncüsü oldular.. 6 dakikalık kısa metrajlı bir film gibiydi sanki(Sahneler bir filmden mi alıntı bilmiyorum.) anlatmak istediklerini harika bir müzik eşliğinde ve bunu tamamlayan sahnelerle çok güzel anlatmışlar... Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 6 dakikalık kısa metrajlı bir film gibiydi sanki(Sahneler bir filmden mi alıntı bilmiyorum.) anlatmak istediklerini harika bir müzik eşliğinde ve bunu tamamlayan sahnelerle çok güzel anlatmışlar... evet bu parça için yapılmış filmden (duvar filmi )görüntüler.. 1 Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 Farid Farjad-Goleh Pamchal Konuşmak büyüsünü bozar bu eserin, sadece dinleyin söz kemanda... Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 Farid Farjad-Goleh Pamchal Konuşmak büyüsünü bozar bu eserin, sadece dinleyin söz kemanda... evet güzel.. keman başka bir çalgı ya(: 1 Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 Her birimiz duvarda bir tuğlayız.. Pink Floyd için teşekkür.. Meraklıları için.. benim çocuklarda Pink Floyd ile ilgili ne isterseniz var..prova yaptığı kayıtlara kadar.. tabii arada bizede Pink aşısını vurdular.. Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 sevgili @dayı erkan oğur u yeni keşfettim.. işler yoğundu soz zamanlar, ben geri kaldım kültürel katılımlardan, oğur da, derinliği,özgünlüğü dahası evrenselliği buldum.. helede günümüz magazin- müzik dünyamızdaki birçok sanatın yanına bile yaklaşamayacak kişiler öyle yerdeler ki.. o zaman bu insanın değeri daha bir arttı. önerdiğiniz <öğrencileri>nde aynı derinliği ve özellikle evrenselliği bulamadım..daha bir otantik (yerel kültür), cemevi ihtiyaçlarına ve çevresine hitap eden bir çalışma içindeler..ki bunlar da gerekli..ama benim müzikte aradığım tarz evrensellik.. yani gerektiğinde bir kelime şarkı sözü anlamayacak,ama uçup gideceksiniz derinliklerde.. Evet..tesbitinde haklısın sn.AED Şah Hatayi yada Pir sultan deyişleri..tavsiye etmemin nedeni İNSAN merkezli sözler.. Mercan Dede uçurur.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2009 yayl tanbur ağır geldi bre, keşke 11 e doğru dinleseydim.. etkan oğur- MECNUNUM LEYLAMI GORDUM Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2009 Erkan Ogur'un çok severek dinlediğim çalışmasından biri, söylenecek söz yok... Mihriban, bir sevdanın ezgilere dökülmüş hali, elektro bağlama tadıyla Ekrem Çelebi'nin yorumuyla... Ekrem Çelebi-Mihriban Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2009 Leman Sam - Gel Gör Beni leman sam yorumu çok etkili Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2009 Kurban-Sarı Çizmeli Mehmet Ağa Harika bir rak(rock) yorumu, rahmetli Barış Manço'nun güzel yorumunun ardından... Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2009 Viyolayla ''Duydum ki Unutmuşsun Gözlerimin Rengini'' Gecenin sükunetine dokunmayan ama ruhumuzun bam teline dokunan bir parça, dinlemek isteyenlere... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2009 Bu eseri video bölümüne eklemiştim ama video görünmüyor ne yazık ki.. Çok değişik ve güzel bir yorum olduğunu düşünüyorum.. Dinlemek isteyen arkadaşlara... http://www.dailymoti...-arif-bey_music Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2009 Lhasa De Sela - De Cara a la Pared Dinleyenlere Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.