Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Kadının Günlüğüne yazdıkları: Bugün üç yıl bitti. Onun karşısına gelinlikle çıktığım günkü kadar mutluyum. Tanrım, onu ne kadar seviyorum. Mükemmel bir erkek, cazibeli, yakışıklı, anlayışlı, sevecen, her şey var. Bugün Cumartesi, bıraktım arkadaşlarıyla eğlensin. En sevdiği yemek olan pastırmalı kuru fasulye ile pilav yapıyorum. Pişti, demleniyor. Banyo yaptım, en sevdiği kıyafeti giydim. Yemekten sonra, şöminenin karşısına bir şişe kırmızı şarapla uzanacağız... Eve geldi sonunda. Beni öpüşü biraz soğuktu, aklı başka yerde sanki. Arkadaşlarıyla ne yaptığını sordum, ağzında bir şeyler Geveledi. Yemekte biraz keyfi yerine gelir gibi oldu, ama hala dalgın, hala uzak, hala kabuğuna çekilmiş. Tüm cilvelerime rağmen, bana yanaşmadı. Aman Tanrım, yoksa? ... Herhalde ÖTEKİNİ düşünüyor. Benden genç mi acaba? İşyerindeki sarışın pazarlama temsilcisi olmasın? Şöminenin karşısında şarabımızı yudumlarken, artık dayanamadım 'neyin var?' diye sordum. Gülümsedi, zoraki bir gülümseme, acı dolu, uzaklık dolu.. 'Yok bir şeyim' diye geçiştirdi. O gürül gürül yanan aşkın bu kadar çabuk biteceğine inanamıyorum, Daha dün bana ebediyete kadar benimle olmak istediğini söylüyordu. Bugün aramızda iletişim kopukluğu başladı bile. Belki de kilo alıyorum. Çok mu vır vır yapıyorum? Elini tuttum. Elimi okşadı, ama eller hissiz, parmak uçları soğuk... Stepe başlasam? Çocuk istesem? Yalan, yalan, yalan. Kendimi kandırmaktan başka bir şey değil bunlar. Bitti...Bittti...Bitti. Tanrım, ölmek istiyorum. Kendimi son kez onun kollarına attım. Ağlaya ağlaya uykuya dalmışım. Kocanın Günlüğüne yazdıkları: Öff be, GALATASARAY yine yenildi. Ama kuru fasulye güzeldi. Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 ah şu erkekler.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 ah şu erkekler.. .. çok hoşuma gitti buraya da ekliyeceğim, gülecsin gun.dem sırf güleceksin bak kuru fasulye hoşlarına gidiyormuş, saatlerce mutfakta uğraşmak niye.. Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 haksız sayılmazsın aed yerinde tespitler, genelleme yapmazsak tabii Alıntı
Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Kadının Günlüğüne yazdıkları: Bugün üç yıl bitti. . . . Öff be, GALATASARAY yine yenildi. Ama kuru fasulye güzeldi. sevgili gecekuşu, harika bir paylaşım olmuş, teşekkürler. gerçekten de kadın ve erkeğin doğası birbirinden o kadar farklı ki. tıpkı bir lego gibi. lego lar dan harika bir oyun çıkarmak için, parçaları birbirine zıt olarak birleştirmek gerekir. bir parçanın diğer parça ile uyumlu olarak bütünleşebilmesi için, bir parça nın bir yüzü, diğerinin öteki yüzü ile birleşebilir yalnızca. yani farklılıklar kabul edilmeli önce. ona göre bir birliktelik kurulmaya çalışılmalı. bir kadın bir erkek gibi, ya da bir erkek bir kadın gibi düşünmeye çalışmamalı. erkek ve kadın birbirlerinin yerine geçmeye çalışmamalı asla, fakat kesinlikle birbirlerinin konumunada saygı duymalı. eğer birbirimizden farkımız olmasa idi, Yaratıcı neden insanoğlunu iki ayrı çift olarak yaratmış olabilirdiki. evet bizler erkekler ve kadınlar birbirimizden çok farklıyız. fakat bu farklılıklar aslında bizi birbirimize bağlayan asıl nedendir. bir erkek ve bir kadın, ancak ve ancak birbirleri ile eş olarak gerçekten yaşayabilir bu hayatı. bir aile, tıpkı bir kuş gibidir. kadın ve erkek ise bu kuş un kanatları. kendilerini erkekler ile her alanda yarışmak zorunda zanneden feministlerin kulakları çınlasın. keşke bilselerdi, eşit olmaya çalıştıkları erkeklerden, aslında çok daha değerli olduklarını. unutmamalıki, kadın bir çiçek ise erkek onun toprağıdır. Saygılarımla. Doğan Gülbudak Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 gerçekten çok güzelmiş.. eşlerde iletişim kopuklukları olmasa daha iyi olacak ta , nedense düşüncelerini,isteklerini dolaylı yollardan anlatmaları yanlış anlaşılabiliyor... biz kadınların da hayal güçleri çok geniş Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.