Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Erdoğan: 81 ili marka yapacağız


wherthus

Önerilen İletiler

223801.jpg

 

Başbakan Erdoğan, Türkiye’nin 81 ilini Monaco gibi marka haline getirmeye çalıştıklarını söyledi. Erdoğan, “Bizde, deniz, güneş, kültür var. Peki helvayı niye yapamıyoruz; biz, bu helvayı yapacağız” dedi.

 

 

- Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile Grand Cevahir Otel’de düzenlenen “Siirtspor Gecesi”ne katıldı. Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, Türkiye’nin yarınlara yaptığı yolculukta adımlarını her yıl bir öncekinden daha ileriye atarak yürümeye devam ettiğini söyledi.

 

Siirt’te taş üstüne taş koyan hemşehrilerine millet adına teşekküreden Erdoğan, eğitim, sağlık, adalet, emniyet ve ulaşımda Siirt’in çok ciddi değişim ve dönüşümü yaşadığını anlattı.

 

Başbakan Erdoğan, Türkiye’de sıkıntıların olduğunu, ancak bu sıkıntıları ortadan kaldıracak azim, enerji ve potansiyellerinin bulunduğunu belirterek, Citigroup’un davetlisi olarak Monte Carlo’da yaptığı temaslara değindi.

 

10. Avrupa Kredi Konferansı’na 600’e yakın kişinin katıldığını, butoplantıda bulunanların dünyada danışmanlık yaptıkları sermaye miktarının 1 trilyon dolar civarında olduğunu ifade eden Erdoğan, “O akşam yaptığımız toplantı bu hafta İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda etkisini gösterecektir. Çünkü ilgi onu gösteriyor” dedi.

 

Monte Carlo’nun büyük bir yer olmadığını, ancak marka olmayı başardığını vurgulayan Erdoğan, bunu, coğrafyasını, tarihini ve kültürünü pazarlayarak başardığını anlattı.

 

“Hani bana diyorlardı ya; ‘böyle laf edilir mi?’. ‘Biz ülkemizi pazarlıyoruz’ diyorlar. Biz, bunu burada kullandığımız zaman demedik laf bırakmadılar” diyen Erdoğan, Türkiye’de de 81 vilayetin marka olabileceğini kaydetti.

 

Türkiye’de güneş, kum, deniz, tarih, kültür, değişik inançların zemin bulduğu yerler, yayla, kış turizmi, genç ve dinamik anlayışlarınbulunduğunu belirten Erdoğan, “Niye helvayı yapmıyoruz? Biz şimdi helvayı yoğuruyoruz, milletimiz de nasibini almaya başladı” dedi.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.