Φ ucansahin Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2009 Arkadaslar lutfen herkes atilan ileti basligina uyup ozelestiri de bulunabilir mi? Yoksa susmamiz daha yerinde olacak! Her ne konu acilirsa acilsin propagandaya baslamanin alemi yok! Illah heceliyelim mi konu basligini? OZELESTIRI dedik yahu! Sayin Diyarbakirli, bizim oralarda özelestiri = karsi tarafi elestirmek ve daima kendi söylemlerinin dogruluguna barmak bsmaktir. Ya siz gercekten yillarca Kürt'lerin varligi inkar edenlerden öz elestrimi bekliyorsunuz? Kizmayin ama siz daha bir yüz yil daha beklersiniz korkarim. Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2009 Konu evet özeleştiriydi. Ama ben bu başlığı açanın ve yandaşlarının kendi doğrularına parmak basmaktan başka bir şey yaptığını göremedim. Önce başlığı açan arkadaştan bir özeleştiri bekliyoruz. Bu özeleştiriyi yapan bir kürt arkadaşımız da nedense pek hoş karşılanmadı.Ne ilginç değil mi? Tencere dibim kara seninki benden kara... Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2009 İdeolojik değerler üzerinden tartışılan konularda herhangi bir ideolojik bakışa sahip birinin iki taraflı öz eleştiriye daveti ideolojik tavırlar gereği çok anlamlı ve gerçekleşebilir bir durum değildir.Hiçbir ideolojik bakış karşısındaki ideolojik bakışı desteklemek için o istediği için kendini eleştirmez.Bir ideolojik bakıştan gelen özeleştiri daha başında ideolojik kurgu içerir. İdeolojik fikirlerin birbirine üstünlüğü,doğruluğu kanıtlanmaya çalışılırken bir ideolojiden öz eleştiri yapılması fikri en başta bunu söyleyenin kendi fikirlerinde yanlışlık gördüğünü söylemesiyle eleştiriye zemin hazırlar lakin bunu yapmak çok da mümkün değildir. Sözün özü bu başlık altında kimsenin öz eleştiri yapabileceğini düşünmüyorum görünen de o dur, en son noktada da karşılıklı öz eleştiri yapmıyorsunuz şeklinde karşıya yöneltilen eleştiriler bunun kanıtıdır. Öz eleştiri yapmak insanın özünü ilgilendiren bir mevzudur ve karşı ideoloji ölçüt alınarak yapılmaz ve yapılamıyor da zaten. Muhabbetle... Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2009 İdeolojik değerler üzerinden tartışılan konularda herhangi bir ideolojik bakışa sahip birinin iki taraflı öz eleştiriye daveti ideolojik tavırlar gereği çok anlamlı ve gerçekleşebilir bir durum değildir. Sayın Fuzuli şu cümlenizi okuduğum zaman orhan gencebay'ın dı sanırım bir şarkısı geldi hemen aklıma "beni böyle sev seveceksen olduğum gibi göreceksen" daha ötesi yok yani bazılarımız için. yazmadan edemedim 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.